ΤΟΤΕΝΑΜ

Λούκας Μόουρα: "Ακόμα θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης"

Λούκας Μόουρα: "Ακόμα θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης"

Ο Λούκας Μόουρα επιστρέφει στο "Γ. Καραϊσκάκης" και θυμήθηκε την προ ετών ατμόσφαιρα που έζησε στο γήπεδο του Ολυμπιακού ως παίκτης της Παρί. "Είμαστε έτοιμοι να νιώσουμε πίεση" ανέφερε ο εξτρέμ της Τότεναμ.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 ο Λούκας Μόουρα ήταν παίκτης της Παρί, η οποία είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", για το Champions League της σεζόν 2013-2014 (νίκη των Γάλλων με 4-1). Ο Βραζιλιάνος, που επιστρέφει στο φαληρικό γήπεδο ως παίκτης της Τότεναμ, ακόμα θυμάται την "καυτή" ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί των "ερυθρόλευκων".

O διεθνής εξτρέμ, χάρη σε γκολ του οποίου οι Σπερς έφτασαν στον περσινό τελικό, αλλά και με δικό του τέρμα πέρασαν από τα γκρουπ στα νοκ άουτ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Τότεναμ για τον αγώνα της Τετάρτης (18/9, 19.55) και ανέφερε:

"Θυμάμαι τους οπαδούς και την ατμόσφαιρα στο στάδιο. Ήταν πολύ ζωντανό. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ παραδοσιακή ομάδα. Οι οπαδοί τραγουδούν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, οπότε σίγουρα θα σπρώξουν την ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να νιώσουμε πίεση. Να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι.

Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κάθε αγώνας έχει τη δική του ιστορία, αλλά έχω πίστη στους συμπαίκτες μου και θεωρώ πως μπορούμε να νικήσουμε σε μια δύσκολη και σκληρή έδρα. Μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Νιώθουμε όλοι καλά μετά τα τέσσερα γκολ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Ευελπιστώ να φτάσουμε πάλι μέχρι τον τελικό, αλλά αυτό χρειάζεται σκληρή και ομαδική δουλειά. Όλη η ομάδα είναι ενθουσιασμένη για την κορυφαία διοργάνωση στον κόσμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ: Στο αεροπλάνο για Αθήνα
Τότεναμ: Το video που ανέβασε ενόψει Ολυμπιακού
Ολυμπιακός: Όταν "πατάει" τις φιναλίστ
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ