ΤΟΤΕΝΑΜ

Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Βερτόνχεν

Tottenham's Jan Vertonghen, left, grimaces in pain during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Felipe Dana)
Tottenham's Jan Vertonghen, left, grimaces in pain during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Felipe Dana) AP

Τέσσερις ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Γιαν Βερτόνχεν και με την απειλή μαχαιριών ανάγκασαν την σύζυγο του ποδοσφαιριστή να τους δώσει χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Ένα δυσάρεστο νέο περίμενε τον Γιαν Βερτόνχεν μετά το τέλος της αναμέτρησης της Τότεναμ με την Λειψία το βράδυ της Τρίτης (10/03) για τη φάση των “16” του Champions League. Ο Βέλγος αμυντικός ενημερώθηκε ότι άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του την ώρα που ήταν μέσα η γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Βρετανικών ΜΜΕ την ώρα που άρχιζε ο αγώνας τέσσερις οπλισμένοι ληστές μπήκαν στην οικία του ζεύγους.

Με την απειλή μαχαιριών ανάγκασαν την Σόφι Ντε Βρις, να τους δώσει χρήματα και αντικείμενα αξίας και στη συνέχεια έφυγαν από το σπίτι. Τόσο η σύζυγος του ποδοσφαιριστή όσο και τα δύο τους παιδιά υπέστησαν σοκ, χωρίς όμως να πάθουν κάτι παραπάνω.

"Στηρίζουμε τον Γιαν και την οικογένειά του μετά την τραυματική εμπειρία που είχαν και ενθαρρύνουμε οποιονδήποτε έχει δει κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία" ανέφερε άνθρωπος της Τότεναμ για το συμβάν.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στη χρονιά άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι του αμυντικού της Κρίσταλ Πάλας, Μαμαντού Σακό και είχαν φύγει από αυτό αποσπώντας χρήματα και αντικείμενα αξίας άνω των 500.000 λιρών.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ