ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Τελειώνει του Εμπαπέ στην Παρί!

Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring the opening goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Εμπαπέ AP

Σύμφωνα με την "Mundo Deportivo", ο Κιλιάν Εμπαπέ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμφωνία με τη Μονακό στα 200.000.000 ευρώ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αποφασίσει να σοκάρει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο αυτό το καλοκαίρι και το μαρτυρούν οι κινήσεις της. Μετά τον Νεϊμάρ, ο οποίος έκλεισε με 222.000.000 ευρώ, όσο και το ποσό της ρήτρας του από την Μπαρτσελόνα, οι Παριζιάνοι κλείνουν και τον Κιλιάν Εμπαπέ, αφού η "Mundo Deportivo" αναφέρει πως η συμφωνία είναι οριστική με τη Μονακό και την άλλη εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Όσο για το κόστος; Αυτό ανέρχεται στα 180.000.000 ευρώ και μαζί με κάποια επιπλέον μπόνους, το ποσό θα φτάσει τα 200.000.000 ευρώ. Ναι, τόσα χρήματα θα δαπανήσει η Παρί για να πάρει τον πιο ελπιδοφόρο στράικερ που κυκλοφορεί στα ευρωπαϊκά γήπεδα και ο οποίος πέρυσι έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις με τους Μονεγάσκους. Η Παρί ονειρεύεται ήδη το δίδυμο Νεϊμάρ-Εμπαπέ...

Η συμφωνία είναι θέμα ωρών σύμφωνα με τους Καταλανούς και ο Εμπαπέ θα αμείβεται με 18.000.000 ευρώ ετησίως, χρήματα πολλά περισσότερα απ' αυτά που του προσέφερε η Ρεάλ Μαδρίτης για να μετακομίσει στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Τελικά, αλλάζει μεν ομάδα, αλλά μένει στη Γαλλία και μετακομίζει στην γαλλική πρωτεύουσα, αν βέβαια ευσταθεί πλήρως το ρεπορτάζ.

Αναφορικά με το συμβόλαιό του, θα είναι πενταετές, δηλαδή ως το καλοκαίρι του 2022. Από 'κει και πέρα, επειδή υπάρχει το θέμα με το Financial Fair Play, η διοίκηση της Παρί δεν γίνεται απλά να φορτώνει τεράστια συμβόλαια και να σπαταλάει ασύστολα χωρίς να πουλάει και μάλιστα με αρκετά χρήματα.

Ο Ματουιντί ήδη αποχώρησε για την Γιουβέντους και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν και οι Ντι Μαρία, Ντράξλερ από το "Παρκ ντε Πρενς". Ο ισοσκελισμός του προϋπολογισμού πρέπει να επιτευχθεί με κάποιο τρόπο από τους ιδιοκτήτες της ομάδας.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ