ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν-Ζερμέν: Πήρε Σαράμπια

Sevilla's Pablo Sarabia celebrates after scoring during a Spanish Copa del Rey soccer match between Sevilla and FC Barcelona in Seville, Spain, Wednesday Jan. 23, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's Pablo Sarabia celebrates after scoring during a Spanish Copa del Rey soccer match between Sevilla and FC Barcelona in Seville, Spain, Wednesday Jan. 23, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Ο Μόντσι έκανε τα πάντα για να πείσει τον Πάμπλο Σαράμπια να μείνει στη Σεβίλλη, αλλά η Παρί Σεν-Ζερμέν κάλυψε τη ρήτρα των 20.000.000 ευρώ κι έκανε δικό της τον 27χρονο Μαδριλένο μεσοεπιθετικό.

Μόνον οι ανακοινώσεις λείπουν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Πάμπλο Σαράμπια από τη Σεβίλλη στην Παρί Σεν-Ζερμέν. Το deal ανάμεσα στη γαλλική και την ισπανική ομάδα "σφραγίστηκε" την Τρίτη (25/6).

Ο τεχνικός διευθυντής των Ανδαλουσιάνων, Μόντσι, κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει στη Νερβιόν τον 27χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό. Έφθασε, μάλιστα, να θέσει την παραμονή του Μαδριλένου ως συνθήκη για να παραμείνει κι ο ίδιος στο πόστο του.

Εις μάτην, όμως. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας κάλυψε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Σαράμπια, καταβάλλοντας το ποσό των 20.000.000 ευρώ στη Σεβίλλη. Ο Σαράμπια γεννήθηκε στην ισπανική πρωτεύουσα και είναι προϊόν ακαδημιών της Ρεάλ. Πωλήθηκε από τους μερένγκες στη Χετάφε το 2011 αντί 3.000.000 ευρώ και οι Ανδαλουσιάνοι των απέκτησαν το 2016 αντί 1.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ