ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Περνά στην αντεπίθεση για Εμπαπέ και Νεϊμάρ

PSG's Neymar, left, celebrates with teammate Kylian Mbappe his side's second goal during the Champions League Group C second leg soccer match between Paris Saint Germain and Liverpool at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar, left, celebrates with teammate Kylian Mbappe his side's second goal during the Champions League Group C second leg soccer match between Paris Saint Germain and Liverpool at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Η Παρί Σεν Ζερμέν τοποθετεί τους Εμπαπέ και Νεϊμάρ στην κεντρική φωτογραφία της προωθητικής καμπάνιας των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης σεζόν, απαντώντας στα δημοσιεύματα αποχώρησής τους το καλοκαίρι.

Τα δημοσιεύματα που μιλούν για αποχώρηση του Εμπαπέ και του Νεϊμάρ από την Παρί το καλοκαίρι δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα. Το ρεπορτάζ του γαλλικού περιοδικού "France Football" που μιλά για μετακίνηση του Κίλιαν Εμπαπέ από το Παρίσι στη Ρεάλ Μαδρίτης για 280.000.000 ευρώ προκάλεσε αίσθηση.

Παράλληλα, οργιάζουν οι φήμες για ρήξη του Νεϊμάρ με τον ιδιοκτήτη της Παρί, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί και για φλερτ του Βραζιλιάνου, επίσης, με τους Μερένγκες.

Οι Παριζιάνοι περνούν στην "αντεπίθεση" και κόντρα σε όλα τα δημοσιεύματα δείχνουν να υπολογίζουν τους δύο τους σταρ και την επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, η Παρί ξεκίνησε την καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας για το 2019-2020. Στην κεντρική φωτογραφία της εν λόγω καμπάνιας, που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της γαλλικής ομάδας, φιγουράρουν οι Εμπαπέ και Νεϊμάρ μαζί με τον Βεράτι.

Άλλωστε, ο Κελαϊφί από τον Φεβρουάριο είχε δηλώσει ότι οι δύο αυτοί παίκτες δεν πωλούνται σε καμία περίπτωση: "Όχι 100%, αλλά είμαι σίγουρος ότι 2000% ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ θα παραμείνουν στο Παρίσι".

Παρί Σεν Ζερμέν: Περνά στην αντεπίθεση για Εμπαπέ και Νεϊμάρ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Παρί Σεν-Ζερμέν: Παίρνει με 60.000.000 ευρώ το 19χρονο "αστέρι" της Μπενφίκα
Παρί Σεν-Ζερμέν: Παίρνει Αντέρ Ερέρα
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ