ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν-Ζερμέν: Παίρνει με 60.000.000 ευρώ το 19χρονο "αστέρι" της Μπενφίκα

Παρί Σεν-Ζερμέν: Παίρνει με 60.000.000 ευρώ το 19χρονο "αστέρι" της Μπενφίκα

Η Παρί Σεν-Ζερμέν ετοιμάζεται να καταβάλει στην Μπενφίκα τη ρήτρα των 60.000.000 ευρώ και να κάνει δικό της τον 19χρονο μέσο των "αετών", Φλορεντίνο Λουίς.

Ο Φλορεντίνο Λουίς δεν υπήρχε στον ποδοσφαιρικό "χάρτη", μέχρι να τον βάλει ο Μπρούνο Λάζε τον περασμένο Φεβρουάριο. Όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα, αντικαθιστώντας τον Ρουί Βιτόρια, ορμώμενος από τη δεύτερη ομάδα "ανέβασε" στην πρώτη και τον πιτσιρικά.

Τον έβαλε κατευθείαν στα βαθιά κι ο 19χρονος Πορτογάλος - γιος Ανγκολέζων μεταναστών - μέσος "κολύμπησε". Τέσσερις συμμετοχές κι ένα γκολ στην Primeira Liga, τρεις συμμετοχές στο Europa League.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν έκανε ήδη κίνηση για να προλάβει τους υπόλοιπους "μνηστήρες". Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους "αετούς". Σύμφωνα με τον Τύπο στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου ετοιμάζεται να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του.

Αυτή ανέρχεται στα 60.000.000 ευρώ. Μέχρι και ταξίδι έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων, Αντέρο Ενρίκες, στη Λισαβόνα για να "ψήσει" τον μικρό. Όπως όλα δείχνουν ο Φλορεντίνο Λουίς ετοιμάζεται να ακολουθήσει το δρομολόγιο Λισαβόνα-Παρίσι στις αρχές του καλοκαιριού.

Photo credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ