ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Δίωξη της UEFA για τα "γαλλικά" του Νεϊμάρ

Red Star's El Fardou Ben Nabouhane, left, tries to stop PSG forward Neymar during the Champions League Group C soccer match between Paris Saint-Germain and Red Star at Parc des Prince stadium in Paris, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Red Star's El Fardou Ben Nabouhane, left, tries to stop PSG forward Neymar during the Champions League Group C soccer match between Paris Saint-Germain and Red Star at Parc des Prince stadium in Paris, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA θα διεξάγει έρευνα για τα λόγια του Νεϊμάρ στο Instagram απέναντι στους διαιτητές του VAR, αφού ο Βραζιλιάνος φαίνεται να παραβιάζει τους κανονισμούς.

Σκούρα θα είναι τα πράγματα για τον Βραζιλιάνο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, καθώς η UEFA ξεκινάει έρευνα εναντίον του. Σύμφωνα με το Άρθρο 31 (3) (a) των Πειθαρχικών Κανονισμών της UEFA, η αρμόδια επιτροπή θα διεξάγει έλεγχο για τα σχόλια του Νεϊμάρ στα Σόσιαλ Μίντια στις 6 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, η απόφαση του διαιτητή, με την βοήθεια του VAR, να δώσει το πέναλτι που έφερε τον αποκλεισμό της Παρί από την Γιουνάιτεντ, εξόργισε τον Νεϊμάρ. Εκείνος, λοιπόν, φρόντισε να δημοσιεύσει την αγανάκτηση του με στόρι στο Instagram που βρίζει τους διαιτητές.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της UEFA με την πιθανή τιμωρία να κυμαίνεται από ένα απλό πρόστιμο, μέχρι και απαγόρευση συμμετοχής σε επόμενα παιχνίδια. Αν κρίνουμε, πάντως, από την απόφαση για τις χειρονομίες του Σιμεόνε στο πρώτο παιχνίδι της Ατλέτικο με την Γιουβέντους, η Πειθαρχική Επιτροπή μπορεί να είναι και ελαστική πολλές φορές.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ