ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ξέσπασμα Νεϊμάρ στο Instagram: "Πού να βάλει τα χέρια του; Άντε γ@μηθ...ε"

PSG's Neymar reacts sitting on the pitch during their League One soccer match between Paris Saint-Germain and Caen at Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar reacts sitting on the pitch during their League One soccer match between Paris Saint-Germain and Caen at Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Ακραίες εκφράσεις χρησιμοποίησε ο Νεϊμάρ στο Instagram για τη φάση που έκρινε την αναμέτρηση της Παρί με τη Γιουνάιτεντ, για το πέναλτι που έστειλε την ομάδα του Μάντσεστερ στους 8 του Champions League.

Ανήμπορος να αγωνιστεί εξαιτίας του τραυματισμού του στον αστράγαλο, ο Νεϊμάρ παρακολούθησε τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αγωνία και στο τέλος ξέσπασε με ένα μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram.

" Αυτό είναι αηδιαστικό. Έβαλαν τέσσερις ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο να κοιτάζουν στην κάμερα το slow-motion. Αυτό δεν υπάρχει! Πως έπρεπε δηλαδή να βάλει τα χέρια του πίσω από την πλάτη; Άντε γ@μηθε....ε" έγραψε ο Βραζιλιάνος επιθετικός για τη φάση που έκρινε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League .

Ξέσπασμα Νεϊμάρ στο Instagram: "Πού να βάλει τα χέρια του; Άντε γ@μηθ...ε"
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ