ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί - Λιλ 2-1: 12/12 με Εμπαπέ - Νεϊμάρ στη σκιά των Football Leaks

PSG's Kylian Mbappe, right, runs towards PSG's Neymar, celebrating after he scored his side second goal during the League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lille at the Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Nov. 2, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Kylian Mbappe, right, runs towards PSG's Neymar, celebrating after he scored his side second goal during the League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lille at the Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Nov. 2, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Η Παρί επικράτησε της Λιλ με 2-1 χάρη σε δύο γκολ των Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ στο δεύτερο ημίχρονο. Μείωσε στο 90+3' το αστέρι των φιλοξενούμενων, Πεπέ.

Συνεχίζει να προελαύνει η Παρί στην Ligue 1 με 12 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, καθώς επικράτησε της δεύτερης Λιλ και την άφησε 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή ( δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία)...

Οι βαθύπλουτοι Παριζιάνοι χρειάστηκε να φτάσουμε στο δεύτερο ημίχρονο για να "καθαρίσουν" το "τρίποντο" και μάλιστα με τη συνδρομή των σταρ, Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

Πρώτος "χτύπησε" ο Γάλλος με καταπληκτικό πλασέ στο 70', ενώ στο 84' έδωσε την ασίστ στον Βραζιλιάνο των 222.000.000 ευρώ για να πετύχει το δεύτερο γκολ της ομάδας του, επίσης με όμορφη εκτέλεση.

Η μαχητική Λιλ κατάφερε να μειώσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον δικό της σταρ, Πεπέ, αλλά ήταν πλέον αργά για να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω.

Η νίκη αυτή της ομάδας του Τόμας Τούχελ ήρθε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος και την ώρα που το παγκόσμιο ποδόσφαιρο σείεται από τις αποκαλύψεις των Football Leaks που εμπλέκουν την Παρί σε μεγάλο σκάνδαλο απόκρυψης στοιχείων που θα την οδηγούσαν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων λόγω FFP.

Παρί: Μπουφόν, Κέχρερ, Σίλβα, Μαρκίνιος (90+1' Ενσοκί), Μενιέ, Βεράτι (90+1' Ραμπιό), Ντράξλερ, Μπερνάτ (90+1' Ντιαμπί), Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Ντι Μαρία.

Λιλ: Μεϊγκνιαν, Τσελίκ, Φόντε, Σουμαορό, Τουρέ, Ζέκα (82' Σουμαρέ), Μέντες, Πεπέ, Ικονέ (76' Αραούχο), Μπαμπά, Λεαό (53' Φοντέ Ρ.).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ