ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Η συγκινητική αφιέρωση του Ελ-Κελαϊφί μετά την κατάκτηση του τίτλου

Παρί: Η συγκινητική αφιέρωση του Ελ-Κελαϊφί μετά την κατάκτηση του τίτλου
AP PHOTO/DAVE THOMPSON, FILE

O πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, θέλησε να αφιερώσει το πρωτάθλημα της Παρί στους γιατρούς και σε όλους τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά ξεχωριστή μάχη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Λίγη ώρα αφότου σφραγίστηκε το πρόωρο φινάλε της φετινής Ligue 1 που χάρισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί ξεκαθάρισε πως η όποια γιορτή μετατίθεται για όταν τελειώσει ο εφιάλτης του κορονοϊού και έκανε μία ξεχωριστή αφιέρωση σε όσους μάχονται για να μπει τέλος στην πανδημία σε όλο τον πλανήτη.

"Θέλουμε να αφιέρωσουμε αυτό τον τίτλο της πρωταθλήτριας Γαλλίας για τη σεζόν 2019-2020 σε όλο το ιατρικό προσωπικό και στους άλλους καθημερινούς ήρωες, των οποίων την αφοσίωση και την αυταπάρνηση θαυμάζουμε εδώ και μερικές εβδομάδες.

Κατανοούμε, σεβόμαστε και υποστηρίζουμε τις αποφάσεις που πάρθηκαν απο την γαλλική κυβέρνηση για να σταματήσει το πρωτάθλημα. Η υγεία, όπως λέει πάντα η κυβέρνηση, θα πρέπει να είναι η προτεραιότητά μας", τόνισε ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων, για να προσθέσει:

Παρί: Η συγκινητική αφιέρωση του Ελ-Κελαϊφί μετά την κατάκτηση του τίτλου
AP PHOTO/THIBAULT CAMUS, FILE

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες, τον προπονητή, το αθλητικό και ιατρικό προσωπικό και όλους τους υπαλλήλους του συλλόγους για την εξαιρετική δουλειά τους. Αυτό το τρόπαιο καθρεφτίζει την καθημερινή δουλειά τους.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ελπίζω πως αυτός ο τίτλος θα φέρει ευτυχία και ελπίδα στους οπαδούς μας. Η διαρκής υποστήριξή τους επιτρέπει στο σύλλογο να προχωράει πάντα μπροστά.

Τους ευχαριστώ θερμά. Ευχαριστώ επίσης τους χορηγούς μας για τη στήριξή τους σε κάθε περίσταση. Είμαι ανυπόμονος να γιορτάσω όταν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν, μαζί με τη μεγάλη οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ