ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Μένει μέχρι να... φύγει ο Ραμπιό στην Παρί

PSG's Adrien Rabiot celebrates his goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between PSG and Manchester City at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, April 6, 2016. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Adrien Rabiot celebrates his goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between PSG and Manchester City at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, April 6, 2016. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Την προοπτική της παραμονής στην Παρί σκέφτεται ο Αντριέν Ραμπιό, καθώς σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Παρισιού και το ερχόμενο καλοκαίρι να υπογράψει ως ελεύθερος σε σύλλογο της αρεσκείας του.

Η ποδοσφαιρική πλάστιγγα γέρνει προς την μεριά της Παρί για τον Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να παραμείνει... ένοικος "Παρκ Ντε Πρενς" μέχρι το τέλος της σεζόν, που θα σημάνει και το δικό του φινάλε στον γαλλικό σύλλογο.

Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό δίκτυο της Βαρκελώνης "RAC1", ο 23χρονος μέσος θα τιμήσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αναζητήσει τη λάμψη του μακριά από την "Πόλη του Φωτός", όπου βρίσκεται σχεδόν μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή, ώστε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Η απόφαση αυτή, πάντως, δεν επηρεάζει τον τεχνικό των νταμπλούχων Γαλλίας, Τόμας Τούχελ, ο οποίος υπολογίζει στα βασικά πλάνα του τον διεθνή με τους "bleus" χαφ, που μπορεί να κάνει ταυτόχρονα πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, δεσπόζοντας στον παριζιάνικο άξονα.

Όπως όλα συνωμοτούν, η άμμος του Ραμπιό λιγοστεύει στην κλεψύδρα της Παρί, η οποία θα πρέπει να μάθει να ζει δίχως την παρουσία του γαλλικού "κλειδιού" της στον χώρο του κέντρου από του χρόνου.

Η προοπτική της Μπαρτσελόνα αρχίζει να... αχνοφαίνεται στον ορίζοντα για τον παίκτη που προέρχεται από τα "σπλάχνα" της ομάδας του Παρισιού, ο οποίος φέρεται να κρατάει -ήδη- στα χέρια του καταλανική πρόταση συνεργασίας, με το "oui" να μην απέχει πολύ από την πράξη και τους "μπλαουγκράνα" να βλέπουν τους κόπους του ασφυκτικού πρέσινγκ προς τον ελπιδοφόρο μέσο να καρποφορούν.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ