ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ύστατη προσπάθεια για Ραμπιό από Μπαρτσελόνα

PSG's Adrien Rabiot controls the ball during the French Cup soccer final between Les Herbiers and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, Tuesday, May 8, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Adrien Rabiot controls the ball during the French Cup soccer final between Les Herbiers and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, Tuesday, May 8, 2018. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Η άρνηση του Αντριέν Ρσμπιό να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Παρί, σηματοδοτεί την επιστροφή της Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι της διεκδίκησης του πολυδιάστατου Γάλλου χαφ.

Τα σύννεφα πυκνώνουν γύρω από το μέλλον του Αντριέν Ραμπιό στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο 23χρονος μέσος αρνείται πεισματικά να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους νταμπλούχους Γαλλίας, την στιγμή που η Μπαρτσελόνα κάνει την απέλπιδα προσπάθεια για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με το καταλανικό μέσο "RAC1", οι "μπλαουγκράνα" ετοιμάζονται να παίξουν τα ρέστα τους , ώστε να προσγειώσουν στο "Καμπ Νου" -λίγο πριν εκπνεύσει το μεταγραφικό χρονόμετρο- τον ταλαντούχο μέσο, που δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον σύλλογο του Παρισιού έως τον Ιούνιο του 2019.

Πάντως, οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο ποδοσφαιρικά κλαμπ δεν θεωρούνται οι καλύτερες δυνατές, γεγονός που ενδέχεται να επηρεάσει την έκβαση της υπόθεσης.

Την περσινή περίοδο, ο διεθνής με τους "πετεινούς" άσος αποτέλεσε βασικό συστατικό των παριζιάνικων επιτυχιών, καταγράφοντας συνολικά 50 συμμετοχές, 5 γκολ και 7 ασίστ ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ