ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

MARCA: "Η Παρί παίρνει Ντε Γιονγκ - Ντε Λιχτ με λεφτά που δεν μπορεί να δώσει άλλη ομάδα"

MARCA: "Η Παρί παίρνει Ντε Γιονγκ - Ντε Λιχτ με λεφτά που δεν μπορεί να δώσει άλλη ομάδα"

Πρώτο θέμα στην ισπανική "MARCA" αποτελεί η ξαφνική "επίθεση" της Παρί Σεν Ζερμέν για να κάνει δικούς της τους Φρένκι Ντε Γιονγκ και Ματίας Ντε Λιχτ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως γράφουν στην Ισπανία, είναι αποφασισμένη να ταράξει ξανά τη μεταγραφική αγορά αποκτώντας τ' αστέρια του Άγιαξ, Φρένκι Ντε Γιονγκ και Ματίας Ντε Λιχτ (21 και 19 ετών αντίστοιχα).

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από το ρεπορτάζ της MARCA αναφέρει: " Η Παρί έχει κάνει μία πρόταση που καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη μπορεί να ματσάρει: Τέτοια που είναι εκτός της εμβέλειας της Μπαρτσελόνα... "

Παλιότερα, το ίδιο Μέσο είχε υποστηρίξει ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας που πλήρωσαν 222.000.000 ευρώ για τον Νεϊμάρ, ρίχνουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων του Αίαντα 80.000.000 ευρώ για τον Ντε Γιονγκ και άλλα 70.000.000 ευρώ για τον Λιχτ, το σύνολο: 150.000.000 ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγιαξ διανύει εξαιρετική χρονιά εφέτος, παίζει στους "16" του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ βρίσκεται δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος καθώς έχει 46 βαθμούς και η πρωτοπόρος PSV, 48.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ