ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Έντονη αντίδραση της Παρί για τα δημοσιεύματα περί "φουσκωμένων" χορηγιών

Έντονη αντίδραση της Παρί για τα δημοσιεύματα περί "φουσκωμένων" χορηγιών

Η Παρί Σεν Ζερμέν προέβη σε διάψευση δημοσιεύματος των "Financial Times" για τα "φουσκωμένα" συμβόλαια των χορηγιών, υποστηρίζοντας ότι η UEFA γνωρίζει ήδη τα πάντα.

Μία ημέρα μετά από το δημοσίευμα των "Financial Times" που υποστηρίζει ότι η έρευνα που διενεργείται για τις χορηγίες προς την Παρί Σεν Ζερμέν εντόπισε "φουσκωμένα συμβόλαια", ο γαλλικός σύλλογος πέρασε στην αντεπίθεση.

Με ανακοίνωσή του επιτίθεται στα ΜΜΕ που παρουσίασαν και αναπαρήγαγαν τις συγκεκριμένες πληροφορίες, υποστηρίζοντας ότι εδώ και χρόνια βρίσκεται υπό διαρκή εποπτεία της UEFA και ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι το μεμπτό.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση υποστηρίζεται ότι η συνάντηση με τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας είναι προγραμματισμένη και ρουτίνας και δεν έχει να κάνει με τα ευρήματα των ερευνών.

Η ανακοίνωση

"Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκει αξιοθρήνητο ότι, μόνο μερικές ημέρες πριν από μία προγραμματισμένη συνάντηση με την UEFA, ψευδείς πληροφορίες που στοχεύουν τον σύλλογο δημοσιεύονται στον βρετανικό Τύπο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υπενθυμίζει στα media ότι ο σύλλογος ελέγχεται στενά από την UEFA για τέσσερα χρόνια, μετά από τον συμβιβασμό που υπεγράφη και από τις δύο πλευρές το 2014. Ως αποτέλεσμα αυτού, ο ευρωπαϊκός οργανισμός έχει μία πολύ ξεκάθαρη και διαυγή εικόνα για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, ειδικά σε σχέση με τα συμβόλαια εκατομμυρίων με τους συνεργάτες του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την UEFA και ο σύλλογος θα πάει στην UEFA όπως συνηθίζει, με πλήρη διαφάνεια, στις 20 Απριλίου".

Photo credits: AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ

Το "φούσκωμα" των χορηγιών αυξάνει την απειλή αποκλεισμού της Παρί από το Champions League

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24