ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Οι οπαδοί της Νότιγχαμ συγκεντρώνουν χρήματα για τους πληγέντες

Nottingham Forest's Eric Lichaj, center, celebrates scoring his side's second goal of the game during the English FA Cup, Third Round soccer match between Nottingham Forest and Arsenal at the City Ground, Nottingham, England, Sunday, Jan. 7, 2018. (Mike Egerton/PA via AP)
Nottingham Forest's Eric Lichaj, center, celebrates scoring his side's second goal of the game during the English FA Cup, Third Round soccer match between Nottingham Forest and Arsenal at the City Ground, Nottingham, England, Sunday, Jan. 7, 2018. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ έχουν κινητοποιηθεί από την τραγωδία που πλήττει την Ελλάδα και συγκεντρώνουν χρήματα για να βοηθήσουν τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές.

Η εθνική τραγωδία που έπληξε την Ελλάδα με τις φονικές πυρκαγιές - ήδη 83 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, 187 τραυματίστηκαν (μεταξύ των οποίων και 23 παιδιά) και δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι - έχει συγκινήσει την διεθνή αθλητική κοινότητα.

Οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Ευάγγελος Μαρινάκης, θα συγκεντρωθούν πριν το τελευταίο φιλικό - με την Μπόρνμουθ στις 28 Ιουλίου στις 17:00 - στο Southbank Bar του Γουέστ Μπρίντγκφορντ για να συγκεντρώσουν χρήματα και να στηρίξουν έμπρακτα τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές.

Το event που θα προηγηθεί της αναμέτρησης του "City Ground" οργανώνεται από την εταιρία Great Northern Inns με την αρωγή της ομάδας και τη συμμετοχή του συνδέσμου οπαδών "Forza Garibaldi".

"Θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στην Ελλάδα και να σταθούμε δίπλα στον κύριο Μαρινάκη. Αυτή η ανάγκη γεννήθηκε από τον τρόπο που αναγέννησε την ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δείξουμε τη στήριξή μας στους συγγενείς των θυμάτων", υποστήριξε ο εμπνευστής της ιδέας, Άντι Χάλαμ.

Photo credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ