ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Nottingham Post: "Ο Μαρινάκης θέλει την άνοδο στην Premier League"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πίεση γύρω από τον τεχνικό της Νότιγχαμ Φόρεστ, Αΐτορ Καράνκα, έχει αυξηθεί μετά τα τελευταία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα κι αυτό, σύμφωνα με τη Nottingham Post, δικαιολογείται από τις φιλοδοξίες του Βαγγέλη Μαρινάκη να δει τους "ρεντς" στην Premier League.

Πριν από λίγο καιρό η Νότιγχαμ Φόρεστ εντυπωσίαζε με τα αποτελέσματά της και είχε φτάσει στο σημείο να είναι μέσα στην πρώτη εξάδα που δίνει την ευκαιρία για άνοδο στην Premier League μέσω των πλέι οφ, όμως τώρα βρίσκεται στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.

'Ήδη τρέχει" σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη κι ο Αΐτορ Καράνκα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Μπορεί τα ρεπορτάζ να τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου και να προδιέγραφαν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ως διάδοχό του, αλλά ο Ισπανός προς το παρόν μένει στη θέση του.

Σύμφωνα με τη Nottingham Post η πίεση προς τον Ίβηρα έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη μεταγραφική ενίσχυση δεν αναλογούν στη 10η θέση της Championship που καταλαμβάνουν μετά από 24 ματς οι "ρεντς".

Το ρεπορτάζ της αγγλικής σελίδας εστιάζει στις φιλοδοξίες του ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, να δει την ομάδα του στην Premier League. "Θέλει περισσότερη σταθερότητα, θέλει νίκες, θέλει άνοδο", είναι ο τίτλος του κειμένου.

"Έδωσε στον Αΐτορ χρήματα να ξοδέψει και τώρα θέλει να δει τ' αποτελέσματα", αναφέρεται μεταξύ άλλων. Η Νότιγχαμ έχει 36 βαθμούς και βρίσκεται στη 10η θέση. Απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την Ντέρμπι Κάουντι, η οποία έχει 39 και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας (η 3η, 4η, 5η και 6η θέση οδηγούν στα playoffs ανόδου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ