ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Στον αέρα ο Καράνκα, υποψήφιος ο Ζαρντίμ!

Middlesbrough manager Aitor Karanka shouts,  during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and West Bromwich Albion, at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Tuesday Jan. 31, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Middlesbrough manager Aitor Karanka shouts, during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and West Bromwich Albion, at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Tuesday Jan. 31, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) MIKE EGERTON/PA VIA AP

Η Νότιγχαμ Φόρεστ "τρέχει" σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο Αΐτορ Καράνκα είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου, με τα πρώτα ονόματα πιθανών διαδόχων του να έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ "τρέχει" σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο Αΐτορ Καράνκα είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου, με τα πρώτα ονόματα πιθανών διαδόχων του να έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας!

Πριν από λίγο καιρό η Νότιγχαμ Φόρεστ εντυπωσίαζε με τα αποτελέσματά της και είχε φτάσει στο σημείο να είναι μέσα στην πρώτη εξάδα που δίνει την ευκαιρία για άνοδο στην Premier League μέσω των πλέι οφ, όμως τώρα βρίσκεται στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.

Απόδειξη το γεγονός πως αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (2 ισοπαλίες - 2 ήττες), με το 3-3 στην έδρα της Νόριτς να φαίνεται μάλιστα πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής της διοίκησης απέναντι στον Αΐτορ Καράνκα, με το 1-3 να γίνεται 3-3 με δύο γκολ στο τέταρτο και στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων!

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει η "Daily Mail" σε δημοσίευμά της το βράδυ της Τετάρτης (26/12) ο Καράνκα κινδυνεύει να χάσει τη θέση του λόγω των αποτελεσμάτων αλλά και της όχι και τόσο καλής σχέσης που έχει πλέον με αρκετους παίκτες, ενώ υπογραμμίζεται η έντονη δυσαρέσκεια του Βαγγέλη Μαρινάκη για την εικόνα της ομάδας αυτό το διάστημα.

"Ο φιλόδοξος ιδιοκτήτης της Φόρεστ Ευάγγελος Μαρινάκης έχει σκοπό την άνοδο της ομάδας στην Premier League και σκέφτεται σοβαρά να απολύσει τον Καράνκα μετά από το αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόβλημα στα αποδυτήρια.

Αυτή τη στιγμή ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς (σ.σ. πρόσφατα απολύθηκε από τον πάγκο της Φούλαμ) είναι υποψήφιος για να αναλάβει το χρίσμα, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η περίπτωση του Λεονάρντο Ζαρντίμ που είχε δουλέψει στον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη", τονίζει το δημοσίευμα, το οποίο καταλήγει ως εξής:

"Ο Ισπανός τα έβαλε με τους παίκτες και φέρεται να έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων σε μία ιστορία παρόμοια του Ζοζέ Μουρίνιο σητν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μαρινάκης ζυγίζει τώρα τις επιλογές του για το αν θα προχωρήσει σε αλλαγή πριν από το ταξίδι της Φόρεστ στην έδρα της Μίλγουολ το ερχόμενο Σάββατο".

Photo Credits: Mike Egerton/PA via AP

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ