ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Νέα ήττα και πανό υπέρ Καράνκα!

Middlesbrough manager Aitor Karanka shouts,  during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and West Bromwich Albion, at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Tuesday Jan. 31, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Middlesbrough manager Aitor Karanka shouts, during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and West Bromwich Albion, at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Tuesday Jan. 31, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) MIKE EGERTON/PA VIA AP

Η Νότιγχαμ Φόρεστ γνώρισε εκτός έδρας ήττα (1-0) από τη Μίλγουολ, έμεινε για πέντε σερί ματς μακριά από τις νίκες και έξι βαθμούς από τα playoffs ανόδου στην Premier League. Στήριξη των οπαδών στον Καράνκα, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Εντείνεται η κρίση στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι "ρεντς" γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα 91-0) από τη Μίλγουολ, καθώς ο Τάνινκλαϊφ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Έτσι έμειναν για πέμπτο διαδοχικό ματς μακριά από τη νίκη - τελευταία ήταν την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου κόντρα στην Ίπσουιτς - και η θέση του Αΐτορ Καράνκα έγινε πιο δύσκολη. Ο Βάσκος τεχνικός έμοιαζε να ήταν στον "αέρα" μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Νόριτς, ωστόσο αποφασίστηκε να παραμείνει.

Σύμφωνα με μεσοβδόμαδα δημοσιεύματα ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε άμεσα αποτελέσματα - δεδομένων των χρημάτων που δαπανήθηκαν για ενίσχυση το καλοκαίρι - προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Η Νότιγχαμ έπεσε στη 10η θέση - μέχρι και πριν από δύο εβδομάδες είχε φτάσει στο σημείο να είναι μέσα στην πρώτη εξάδα - και σε απόσταση έξι βαθμών από την έκτη θέση (εκεί βρίσκεται η Νόριτς) που δίνει το εισιτήριο για τα playoffs ανόδου στην Premier League.

Οι οπαδοί της Νότιγχαμ ζήτησαν με πανό την παραμονή του Καράνκα στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο μένει να φανεί εάν το 2019 θα τον βρει να συνεχίζει στο πόστο του.

Η σύνθεση της Νότιγχαμ: Παντιλίμον, Νταρίκουα, Χέφελε, Φοξ, Ρόμπινσον, Κόλντμπακ, Γιάκομπ (56' Γκεντιουρά), Κας (64' Γιάνκο), Ζοάο Καρβάλιο (65' Γκρέιμπαν), Λόλι, Μέρφι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λιντς 51

2. Νόριτς 48

3. Γουέστ Μπρομ 46

4. Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 44

5. Μίντλεσμπρο 42

6. Ντέρμπι 42

7. Μπέρμιγχαμ 38

8. ΚΠΡ 38

9. Άστον Βίλα 37

10. Νότιγχαμ 36

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ