ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Σάντσες: "Αν έμενε με δέκα ο ΠΑΟΚ, κερδίζαμε"

Σάντσες: "Αν έμενε με δέκα ο ΠΑΟΚ, κερδίζαμε"
INTIME SPORTS

Ο Λόρι Σάντσεζ απέδωσε την ήττα της ομάδας του μόνο στη διαιτησία και είχε έντονο διάλογο με δημοσιογράφους στην Τούμπα.

Γεμάτη ένταση ήταν η συνέντευξη Τύπου του Λόρι Σάντσεζ. Ο προπονητής του Απόλλωνα κατηγόρησε ως αποκλειστικό υπεύθυνο για την ήττα της ομάδας του τον διαιτητή Δασκαλόπουλο.

" Καταλαβαίνω ότι ο Απόλλων είναι μικρή ομάδα και ο ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα και σ΄ αυτή τη φάση οι μικρές ομάδες πρέπει να φύγουν και οι μεγάλες να παίζουν μεταξύ τους. Γι' αυτό είμαι πολύ δυσαρεστημένος από την απόφαση του διαιτητή (σ.σ. στο έμμεσο που σφύριξε και προήλθε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ), είναι, ίσως, η χειρότερη που έχω δει στην καριέρα μου, είναι γελοία και πρέπει να ντρέπεται ο διαιτητής" τόνισε αρχικά, προσθέτοντας:

" Είχαμε μία ακόμη τραγική διαιτητική απόφαση, όταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ πήρε τη μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής και δεν δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Μου είχαν πει πριν έρθω στην Ελλάδα, πώς όταν παίζεις εκτός έδρας με μεγάλες ομάδες δεν θα παίρνεις τίποτα. Δεν το πίστευα τότε. Τώρα το πιστεύω".

Για το γεγονός πώς η ομάδα του είχε μόλις δύο τελικές φάσεις: " Νομίζω ότι η ομάδα μου πήγε πολύ καλά σήμερα. Πιστεύω ότι οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν τόσο δύσκολες που δεν μπορούσαμε να τις αντιμετωπίσουμε".

Για το αν ο διαιτητής είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για την ήττα: " Αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με δέκα, με τον τερματοφύλακα να είχε αποβληθεί, μπορούσαμε να κερδίσουμε. Όταν έπιασε τη μπάλα τη μπάλα εκτός περιοχής έπρεπε να αποβληθεί (σ.σ. λογομάχησε με δημοσιογράφους που διαφώνησαν μαζί του). Στην Αγγλία αυτό γίνεται. Εδώ έδωσε φάουλ, όχι αποβολή".

Για τη ρεβάνς και τι θα πει στους παίκτες του: " Θα το σκεφτώ τότε".

Για το αν είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ που αντιμετώπισε σήμερα σε σχέση με αυτόν του πρωταθλήματος: " Θα σας πω όταν παίξουμε με την πρώτη ομάδα στη Ριζούπολη".

Έκλεισε και πάλι με παράπονο, λέγοντας: " Και στο δεύτερο γκολ, δεν υπήρχε φάουλ. Έγινε τάκλιν".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ