ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι Πορτογάλοι επιβεβαιώνουν τη συμφωνία με τον Καρντόσο

Nantes' coach Miguel Cardoso coach talks with his players at the start of his League One soccer match match between Lille and Nantes at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Michel Spingler)
Nantes' coach Miguel Cardoso coach talks with his players at the start of his League One soccer match match between Lille and Nantes at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Michel Spingler) AP

Σύσσωμος ο Τύπος της Πορτογαλίας αναφέρθηκε την Κυριακή στη δεδομένη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Μιγκέλ Καρντόσο κάνοντας λόγο ακόμα και για ταξίδι των "κιτρινόμαυρων" στην Πορτογαλία για να αποσπάσουν τις υπογραφές.

Επόμενος προπονητής της ΑΕΚ θα είναι ο Μιγκέλ Καρντόσο με τον Πορτογάλο να αναμένεται στη χώρα μας από τη Δευτέρα ώστε να παρουσιαστεί και επίσημα από τους "κιτρινόμαυρους".

Την Κυριακή το απόγευμα σύσσωμος ο Τύπος της Πορτογαλίας αναφέρθηκε στη συμφωνία των δυο πλευρών και έκανε λόγο για διετή συνεργασία, κάτι για το οποίο είχατε διαβάσει στο ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Οι Πορτογάλοι τόνιζαν όμως πως την Κυριακή στη χώρα της Ιβηρικής βρέθηκαν και άνθρωποι της ΑΕΚ, ίσως και ο ίδιος ο Νίκος Λυμπερόπουλος, προκειμένου να αποσπάσουν τις υπογραφές του 47χρονου τεχνικού προπονητή.

Το πιθανότερο είναι πως ο Καρντόσο μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα είναι στην Ελλάδα και θα παρουσιαστεί και επίσημα από την ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ