ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εβδομάδα Καρντόσο

Nantes' coach Miguel Cardoso coach talks with his players at the start of his League One soccer match match between Lille and Nantes at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Michel Spingler)
Nantes' coach Miguel Cardoso coach talks with his players at the start of his League One soccer match match between Lille and Nantes at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Michel Spingler) AP

Από Δευτέρα (27/5) η ΑΕΚ θα φουλάρει τις μηχανές της για να τελειώσει το θέμα του προπονητή και έπειτα αυτό του σχεδιασμού της νέας σεζόν.

Την επομένη των εκλογών οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα τρέξουν τα κυριότερα ζητήματα της ομάδας με σκοπό μέσα στην εβδομάδα να διευθετηθούν τα περισσότερα.

Από Δευτέρα (27/5), λοιπόν, η Ένωση θ' αρχίσει τις διαδικασίες για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συνεργασία με τον Μανόλο Χιμένεθ, ενώ σχεδόν άμεσα αναμένεται να τελειώσει του Μιγκέλ Καρντόσο.

Αυτή τη στιγμή, με βάση το ρεπορτάζ, οι "κιτρινόμαυροι" τα έχουν βρει σε όλα με τον Πορτογάλο τεχνικό και απομένουν μονάχα μερικές λεπτομέρειες για να πέσουν οι τελικές υπογραφές. Επίσης, ο Καρντόσο έχει ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις για το μεταγραφικό πλάνο και αφού γίνει προπονητής της ΑΕΚ θ' αρχίσει να δουλεύει και αυτός ο μηχανισμός.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια με την Ένωση.

Διαβάστε ακόμη
ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ ενημερώθηκε ότι δεν συνεχίζει
ΑΕΚ: Οι παίκτες που έχει αναδείξει ο Μιγκέλ Καρντόσο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ