ΒΕΡΟΙΑ

Κάανεν: "Αν κάναμε το 1-1 θα κερδίζαμε εμείς"

Κάανεν: "Αν κάναμε το 1-1 θα κερδίζαμε εμείς"
WWW.MOTIONTEAM.GR

Τι δήλωσε ο προπονητής της Βέροιας, Κάανεν, για την ήττα από τον ΠΑΟΚ και γιατί στάθηκε στην ευκαιρία του Μρντάνκοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο

"Είπαμε από την αρχή να μπούμε για να κερδίσουμε. Είδατε τις φάσεις που είχαμε στην αρχή. Μάλιστα, η μία σταμάτησε στο στήθος του τερματοφύλακα. Σε μια βδομάδα που είμαστε εδώ είναι σημαντικό αυτό που πετύχαμε, να οργανωθούμε καλά.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο Αμαραντίδης και ο Γεωργιάδης τους οποίους άλλαξαν πλευρά για να αντιμετωπίσουν τους Λούκας και Στοχ, ανταποκρίθηκαν. Την υπόλοιπη δουλειά, την έκαναν περίφημα ο Ορέστες και ο Μπάρμπας", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Στο πρώτο ημίχρονο, κάθε λεπτό που περνούσε γινόμασταν όλο και πιο δυνατοί. Δυστυχώς από μία ασυνεννοησία δεχθήκαμε το γκολ αντιδράσαμε, όμως, σαν ενήλικες και συνεχίσαμε την καλή οργάνωση. Αν σκόραρε ο Μρντάκοβιτς και κάναμε το 1-1 θα κερδίζαμε. Από το 60-65 και μετά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος.

Είδατε όλοι την ποιότητα αυτής της ομάδας και πάλι από μια άτυχη στιγμή ο Στοχ πήρε την μπάλα και με φανταστικό τελείωμα έκανε το 2-0. Μετά πιέσαμε, κάναμε το 2-1, αλλά ήταν λίγος ο χρόνος να αντιδράσουμε. Η ομάδα είχε αυτοπεποίθηση από το ματς με τον Παναθηναϊκό και το έδειξε. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά μας και στους εαυτούς μας και μην ξεχνάτε ότι αντιμετωπίζαμε τον ΠΑΟΚ που είναι μια μεγάλη ομάδα".

Για το πως θα αντιμετωπίσει τα κρούσματα απειθαρχίας (γιατί ο Καλτσάς αντέδρασε προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και δεν έδωσε το χέρι στον ίδιο): "Αυτό είναι ένα θέμα που θα το χειριστούμε μέσα στην ομάδα".

Αναστασόπουλος: "Έχουμε μέλλον"

" Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο κόσμος του τον βοήθησε πολύ. Εμείς δεν επηρεαστήκαμε και δείξαμε ότι έχουμε μια υγιή ομάδα και ένα ποιοτικό σύνολο και θα αφήσουμε καλά δείγματα γραφής στο μέλλον", είπε αρχικά ο Αναστασόπουλος και πρόσθεσε:

" Χάσαμε καλές ευκαιρίες και εάν έμπαιναν τα γκολ το αποτέλεσμα θα ήταν άλλο. Ξέρουμε ότι έχουμε έναν καλό προπονητή τερματοφυλάκων και δουλεύουμε σωστά. Μια ήττα από τον ΠΑΟΚ δεν προβληματίζει ενώ έχουμε παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Θα ήταν αποτυχία εάν χάναμε και παίζαμε συνεχώς άμυνα. Είμαστε δυνατή ομάδα και έχουμε μέλλον. Κρατάμε την καλή εικόνα. Επικρατεί απογοήτευση αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο".

Ο Μρντάκοβιτς από την πλευρά του δήλωσε: " Είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Εάν είχα ισοφαρίσει το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό και πιστεύω πως δεν αξίζαμε την ήττα. Πάντα είμαι θυμωμένος όταν χάνω ευκαιρίες. Πιστεύω να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη σε αυτό το πρωτάθλημα.

Σε κάθε ματς μπαίνω για να σκοράρω και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Μπορεί σε αυτό το πρωτάθλημα να ισχύει αυτό αλλά δεν σημαίνει κάτι. Είναι φοβερός προπονητής και ελπίζω αγώνα με αγώνα να βελτιώνομαι. Είναι νωρίς ακόμα για να εφαρμόσει όλα όσα μπορεί".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ