Ξάνθη: "Αυτόκλητοι σωτήρες του ποδοσφαίρου που ψάχνουν δημοσιότητα"

Η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία έκανε λόγο για γραφικότητες και συκοφαντίες, αλλά και "αυτόκλητους σωτήρες του ποδοσφαίρου και μάρτυρες της κάθαρσης σε αναζήτηση ρόλου και δημοσιότητας".

Ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη. Σε αυτή ανέφερε πως για τις συκοφαντίες τον λόγο έχουν οι αρμόδιες αρχές και, πάνω απ’ όλες, η Ελληνική Δικαιοσύνη".

Αναλυτικά: "Με αφορμή και σε απάντηση των όσων αναφέρουν σε πρόσφατες δηλώσεις-παρεμβάσεις τους αυτόκλητοι σωτήρες του ποδοσφαίρου αλλά και ενόψει όλου του θορύβου που έχει προκληθεί προσφάτως γύρω από το όνομά τους, τόσο o AO ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ όσο και οι μέτοχοί του, με την ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώματός τους, δηλώνουν τα εξής:

“Το Ελληνικό ποδόσφαιρο, παρά τα όσα προβλήματα μπορεί να έχει, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Δεν προσφέρεται και δεν επιθυμούμε να ακολουθήσουμε οιονδήποτε σε γραφικότητες, συκοφαντίες και δυσφημιστικές δηλώσεις, οι οποίες μόνο στόχο έχουν την αναζήτηση, αδικαιολόγητης, κατά τα λοιπά, προσοχής.

Δεν πρόκειται να βοηθήσουμε αυτόκλητους σωτήρες του ποδοσφαίρου και μάρτυρες της κάθαρσης σε αναζήτηση ρόλου και δημοσιότητας. Για τις συκοφαντίες τον λόγο έχουν οι αρμόδιες αρχές και, πάνω απ’ όλες, η Ελληνική Δικαιοσύνη.”

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS