ΞΑΝΘΗ

Επιστροφή Λισγάρα στην Ξάνθη ενόψει Παναιτωλικού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Με τον Χρήστο Λισγάρα για πρώτη φορά φέτος στη σύνθεση της η Ξάνθη θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό αναζητώντας την πρώτη της νίκη.

Ο Χρήστος Λισγάρας ξεπέρασε τον τραυματισμό του που τον είχε κρατήσει εκτός μάχης από την αρχή της σεζόν και είναι στην διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό.

Αντίθετα εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Σέρβος τεχνικός είναι ο τιμωρημένος Ντουρίτσκοβιτς και οι Μελιόπουλος, Γκαραβέλης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το πρωινό του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Xanthi FC για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Super League «Σουρωτή» με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια.

Η ξανθιώτικη ομάδα στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της θα παλέψει για τους πρώτους βαθμούς της νίκης με τον Μίλαν Ράσταβατς να επιλέγει τους παρακάτω ποδοσφαιριστές στην αποστολή:Ζίβκοβιτς, Σταθάκης, Μπαξεβανίδης, Σιλά, Κασάδο, Λισγάρας, Φλίσκας, Αλμέιδα, Θυμιάνης, Καμαρά, Ντε Λούκας, Σαρπόνγκ, Κοβάσεβιτς, Κίκε, Σουλεϊμάν, Καντά, Κάστρο, Γέντρισεκ, Μελισσόπουλος, Φασίδης".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ