ΡΟΜΑ

Βραδιά χαλάρωσης για Μανωλά με παρέα τον Σιόβα

Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Λίγες ημέρες πριν το ματς με την Λάτσιο ο Κώστας Μανωλάς επέλεξε να χαλαρώσει με ένα δείπνο με φίλους, μεταξύ των οποίων και ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό Δημήτρης Σιόβας.

Ο Κώστας Μανωλάς τραυματίστηκε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με την Φροζινόνε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει με φορείο, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να θέσει νοκ-άουτ τον Έλληνα στόπερ.

Η πρώτη διάγνωση έκανε λόγο για διάστρεμμα στον αστράγαλο και όχι κάτι πιο σοβαρό και το ιατρικό επιτελείο των "λύκων" αισιοδοξεί πως ο 27χρονος διεθνής αμυντικός θα καταφέρει να δηλώσει "παρών" στο επικείμενο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Λάτσιο το ερχόμενο Σάββατο (2/3).

Από την πλευρά του, ο Μανωλάς προσπαθεί να αποφορτιστεί την ώρα που "τρέχει" για να προλάβει το σπουδαίο ματς και για αυτό το λόγο πραγματοποίησε βραδινή έξοδο με φίλους την Δευτέρα, μεταξύ των οποίων και ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό αλλά και συμπαίκτης του στην Εθνική Ελλάδας, Δημήτρης Σιόβας.

"Ένα ωραίο δείπνο με τον καλύτερό μου φίλο", ήταν το σχόλιο του Μανωλά με το οποίο θέλησε να συνοδεύσει τη σχετική φωτογραφία.

AP Photo/Andrew Medichini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ