ΡΟΜΑ

Τραυματίστηκε και βγήκε με φορείο ο Μανωλάς

Roma's Kostas Manolas reacts after missing a scoring chance during a Champions League, Group G soccer match between Roma and Real Madrid at the Rome Olympic stadium, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Kostas Manolas reacts after missing a scoring chance during a Champions League, Group G soccer match between Roma and Real Madrid at the Rome Olympic stadium, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε με φορείο κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα της Ρόμα με την Φροζινόνε, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Η Ρόμα έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Φροζινόνε για την 25η αγωνιστική της Serie A με το λυτρωτικό γκολ του Έντιν Τζέκο στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο η απόδρασή της δεν ήταν αναίμακτη.

"Θύμα" τραυματισμού από πλευράς Ρωμαίων έπεσε ο Κώστας Μανωλάς, με τον διεθνή στόπερ να τραυματίζεται λίγο πριν το φινάλε και να ζητάει αλλαγή, για να αποχωρήσει τελικά πάνω σε φορείο δίνοντας τη θέση του στον Φεντερίκο Φάτσιο στο 77ο λεπτό.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των "τζαλορόσι", υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο στο δεξί του πόδι, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο μεγάλο ρωμαϊκό ντέρμπι της 2ης Μαρτίου με την Λάτσιο για την 26η αγωνιστική.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Τζέκο έσωσε την Ρόμα στο 95'!
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ