Τότι: "Αν με καλέσει η Ρόμα, ξαναπαίζω"

Ο Φραντσέσκο Τότι δήλωσε ότι θα ξανάπαιζε εάν τον καλούσε η Ρόμα και προέβλεψε ότι η σεζόν στη Serie A δεν μπορεί να ολοκληρωθεί λόγω κορονοϊού.

Τον Ιούνιο του 2019 αποχώρησε από τη Ρόμα - υπηρέτησε την ομάδα για τρεις δεκαετίες ως ποδοσφαιριστής και μετέπειτα ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την διοίκηση - και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο είναι η ομάδα της καρδιάς του και δεν μπορεί χωρίς αυτή.

Ο Φραντσέσκο Τότι δήλωσε ότι θα ξανάπαιζε εάν τον καλούσε η Ρόμα και προέβλεψε ότι η Serie A δεν μπορεί να συνεχιστεί λόγω κορονοϊού.

"Τώρα θα μου βγει πιο φθηνά ν' αγοράσω τη Ρόμα (λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός). Εάν μου καλέσουν, θα ξανέπαιζα ευχαρίστως", δήλωσε αρχικά και στη συνέχισε κάλεσε σε ενότητα τον ιταλικό λαό και εκτίμησε ότι η σεζόν στη Serie A δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

"Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν περιοχές, παρά μόνο η Ιταλία. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι όπως το 2006 που ήμασταν μια γροθιά στ' αποδυτήρια και λέγαμε πριν από κάθε ματς ότι θα τα καταφέρουμε.

Για μένα η κατάσταση θα μείνει έτσι μέχρι 3-4 Μαΐου. Σίγουρα μετά δεν θα είναι τίποτα όπως πρώτα. Για μένα το πρωτάθλημα δεν μπορεί να συνεχίσει. Θα είναι δύσκολο να ξεκινήσουν ξανά τον Ιούλιο, γιατί κάτι πρέπει να γίνει και με την επόμενη σεζόν".

Photo credits: AP Images

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS