ΡΟΜΑ

Ρόμα: Βασικός στο ντέρμπι ο Μανωλάς για να σταματήσει τον Ιμόμπιλε

Roma defender Kostas Manolas, left, and CSKA midfielder Arnor Sigurdsson vie for the ball during a Champions League, Group G soccer match between AS Roma and CSKA Moscow, at the Olympic stadium in Rome, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma defender Kostas Manolas, left, and CSKA midfielder Arnor Sigurdsson vie for the ball during a Champions League, Group G soccer match between AS Roma and CSKA Moscow, at the Olympic stadium in Rome, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Κώστας Μανωλάς ξεπέρασε σε χρόνο-ρεκόρ το πρόβλημα στον αστράγαλο και θα μπει στην ενδεκάδα της Ρόμα για το ντέρμπι με την Λάτσιο, αναλαμβάνοντας να σταματήσει τον Ιμόμπιλε.

Η Ρόμα μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις ωστόσο για να κάνει το "5 στα 5" θα χρειαστεί να καταβάλλει την αντίσταση της Λάτσιο, με τις δύο μεγάλες ομάδες της "αιώνιας πόλης" να είναι έτοιμες για ένα ακόμα "Derby dell Capitale", που θα λάβει χώρα το βράδυ του Σαββάτου.

Σε αυτό το ματς ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο θα έχει πάντως κανονικά στη διάθεσή του τον Κώστα Μανωλά, με τον Έλληνα διεθνή αμυντικό να καταφέρνει να ξεπερνάει το πρόβλημα στον αστράγαλο (διάστρεμμα) που απεκόμισε στο ματς του περασμένου Σαββάτου με την Φροζινόνε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ο 27χρονος αμυντικός βρεθεί στο αρχικό σχήμα για να γράψει τη 12η συμμετοχή του στην "stracittadina" (το ντέρμπι της πόλης), με την αποστολή του να είναι μία και μοναδική: να σταματήσει το μεγάλο επιθετικό ατού της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε.

"Ο βασιλιάς των λατσιάλι μπόμπερ κόντρα στον τζαλορόσο υπουργό άμυνας", αναφέρει η ιστοσελίδα "Laroma24.it" για το μπρα ντε φερ των δύο παικτών, με τον Έλληνα διεθνή στόπερ να θέλει φυσικά να εμποδίσει τον Ιμόμπιλε να πετύχει το 5ο του γκολ σε ντέρμπι της Λάτσιο με την Ρόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ