ΡΟΜΑ

Ρόμα: Θέλει Φίρπο από Μπαρτσελόνα

Betis' Emerson, left, duels for the ball against Barcelona's Junior Firpo during La Liga soccer match between Betis and Barcelona at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Betis' Emerson, left, duels for the ball against Barcelona's Junior Firpo during La Liga soccer match between Betis and Barcelona at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Η Ρόμα κινείται σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ για την απόκτηση του 23χρονου αριστερού μπακ της Μπαρτσελόνα, Χούνιορ Φίρπο.

Για τον Χούνιορ Φίρπο κινείται η Ρόμα σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport. Ο 23χρονος αριστερός μπακ της Μπαρτσελόνα είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Πορτογάλος προπονητής των τζαλορόσι, Πάουλο Φονσέκα.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά οι μπλαουγκράνα, οι οποίοι έχουν βάλει πωλητήριο για τον Φίρπο στα 25.000.000 ευρώ.

Η Μπάρτσα έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον 23χρονο, καθώς δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες που δημιούργησε η απόκτησή του από την Μπέτις.

Κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του: "Έπαιξα περισσότερο από όσο περίμενα, αλλά τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ