ΡΟΜΑ

Ρόμα: Μονόδρομος το διαζύγιο με Τζέκο

Roma's captain Edin Djeko runs to celebrate after scoring against Basaksehir during an Europa League Group J soccer match between Basaksehir and Roma, in Istanbul, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Roma's captain Edin Djeko runs to celebrate after scoring against Basaksehir during an Europa League Group J soccer match between Basaksehir and Roma, in Istanbul, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Η Ρόμα προσπαθεί ν' αντιμετωπίσει τις οικονομικές επιπτώσεις του κορονοϊού και το διαζύγιο με τον Βόσνιο επιθετικό, Έντιν Τζέκο, είναι μονόδρομος για τους τζαλορόσι.

Η Ρόμα σχεδιάζει την επόμενη σεζόν - αν και κανείς δεν γνωρίζει ακόμη πότε και με ποιο τρόπο θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα - μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο των οικονομικών επιπτώσεων του κορονοϊού, αν και ποδοσφαιριστές, προπονητής και τεχνικό τιμ της ομάδας πήραν την απόφαση να μην πληρωθούν οικειοθελώς για τέσσερις μήνες προσφέροντας μια ανάσα.

Σε τέτοιους αμείλικτους καιρούς δεν χωρούν συναισθηματισμοί, όπως το δέσιμο που έχει ο προπονητής της Ρόμα, Πάουλο Φονσέσκο με τον Βόσνιο επιθετικό, Έντιν Τζέκο.

Για τον τεχνικό διευθυντή των τζαλορόσι, Τζανλούκα Πετράκι, η αποχώρηση του Έντιν Τζέκο είναι μονόδρομος. Ο αρχηγός της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας λαμβάνει 7.500.000 ευρώ ετησίως και ο λογαριασμός δεν... βγαίνει.

Ο Βόσνιος είναι 34 ετών και ψάχνει το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του. Πρόθεση της Ρόμα είναι να των πωλήσει - το φλερτ με την Ίντερ από το καλοκαίρι του 2019 δεν είναι το ίδιο έντονο, αλλά καλά... κρατά - αλλά σε έσχατη περίπτωση δεν θα πει όχι και σε δανεισμό προκειμένου ν' απαλλαγεί από το υψηλό του συμβόλαιο.

Photo credits: AP Images

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ