ΡΟΜΑ

Ρόμα: Είπε "όχι" στα 42.000.000 των Κινέζων ο Ελ Σααραουί!

Roma's Stephan El Shaarawy celebrates after scoring his team's first goal during an Italian Serie A soccer match between Roma and Empoli, at the Olympic stadium in Rome, Monday, March 11, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Stephan El Shaarawy celebrates after scoring his team's first goal during an Italian Serie A soccer match between Roma and Empoli, at the Olympic stadium in Rome, Monday, March 11, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Σανγκάη Σενχούα κατέθεσε μία εξωπραγματική πρόταση στην Ρόμα για την απόκτηση του Στεφάν Ελ Σααραουί αλλά ο Ιταλός διεθνής επιθετικός την αρνήθηκε. Διαβάστε το story.

Το (χρηματικό) δέλεαρ ήταν μεγάλο, όμως ο Στεφάν Ελ Σααραουί είπε τελικά όχι στην Σανγκάη Σενχούα και παραμένει στην Ρόμα, με το σενάριο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας να έχει όλο και πιο μεγάλες πιθανότητες από εδώ και πέρα.

Ο κινεζικός σύλλογος είχε καταθέσει πρόταση στον παίκτη για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 14.000.000 ευρώ, με τον Ιταλό διεθνή επιθετικό να σκέφτεται για μερικές ημέρες την πρόταση και τελικά να παίρνει την απόφαση να την απορρίψει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία, ο άλλοτε παίκτης της Ίντερ, Φρέντι Γκουαρίν, είχε διαβεβαιώσει τον Ελ Σααραουί για την οικονομική αξιοπιστία της Σανγκάη, με τον παίκτη να προτιμάει όμως να μείνει στην στην Ρώμη και στην Ιταλία γενικότερα, ενόψει μάλιστα και της επικείμενης παρουσίας της "σκουάντρα ατζούρα" στα τελικά του Euro 2020.

Την ίδια ώρα πάντως είχε παρατηρηθεί διαφορά και στο οικονομικό μεταξύ της Ρόμα και της Σανγκάη Σενχούα, με τον κινεζικό σύλλογο να προσφέρει 15.000.00 ευρώ συν μπόνους στους πρωτευουσιάνους και εκείνους να μην πέφτουν κάτω από τα 20.000.000 ευρώ.

ΔΙΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόμα: Προς επιστροφή στην Πόρτο ο Μαρκάνο
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ