ΡΟΜΑ

Ρόμα: Προς επιστροφή στην Πόρτο ο Μαρκάνο

Porto's Ivan Marcano, left, controls the ball in front of Roma's Edin Dzeko during a Champions League play-offs first leg soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte)
Μαρκάνο (AP PHOTO/PAULO DUARTE)

Ο 31χρονος Ισπανός πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Ιβάν Μαρκάνο, αποχωρεί από τη Ρόμα και η Πόρτα επιχειρεί να τον πάρει πίσω στο Ντραγκάο.

Βραχύβια αποδείχθηκε η θητεία του Ιβάν Μαρκάνο στην Ιταλία με τη φανέλα της Ρόμα. Ο 31χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται ν' αποχωρήσει από τους τζαλορόσι, μόλις ένα χρόνο μετά την άφιξή του στην Αιώνια Πόλη.

Η επιστροφή του στην Πόρτο είναι το ενδεχόμενο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή. Ο Ίβηρας, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού σε δύο διαφορετικές θητείες (2011-2012 και 2014), βρίσκεται ψηλά στη λίστα των δράκων.

Τη φανέλα της ομάδας του πορτογαλικού Βορρά φόρεσε για μία τετραετία (2014-2018). Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ράθινγκ Σανταντέρ και το 2009 μετακινήθηκε στη Βιγιαρεάλ. Από το κίτρινο υποβρύχιο παραχωρήθηκε δανεικός σε Χετάφε και Ολυμπιακό, το 2012 βρέθηκε στη Ρωσία για τη Ρούμπιν Καζάν.

Photo credits: AP Photo/Paulo Duarte

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ