ΡΟΜΑ

Ρόμα: Αβέβαιο το μέλλον του Όλσεν

Ρόμα: Αβέβαιο το μέλλον του Όλσεν

Ο Όλσεν πήγε στη Ρόμα για ν' αντικαταστήσει τον Άλισον, όμως μερικούς μήνες αργότερα η θέση του κάτω από τα γκολπόστ των Ρωμαίων παρουσιάζεται από τα μίντια επισφαλής.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έσπευσε να προστατεύσει τον Ρόμπιν Όλσεν, πριν από το ντέρμπι με την Νάπολι, χαρακτηρίζοντας τον πρώην κίπερ του ΠΑΟΚ, καλό τερματοφύλακα τον οποίο εμπιστεύεται.

Παρά τις φιλοφρονήσεις του Ιταλού προπονητή, πάντως, τα δημοσιεύματα δεν είναι ενθαρρυντικά όσον αφορά στο μέλλον του διεθνή Σουηδού στην "Αιώνια Πόλη".

Πολλά ρεπορτάζ στην Ιταλία παρουσιάζουν τον παίκτη "φευγάτο" από την ομάδα του Κώστα Μανωλά, ενώ παράλληλα βάζουν στο παιχνίδι της απόκτησής του την Γουότφορντ η οποία φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του για να τον πάρει το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζουμε πως η Ρόμα αγόρασε από την Κοπεγχάγη τον Όλσεν έναντι 9.000.000 ευρώ (σ.σ. ένα μέρος του ποσού είχε πάει στον ΠΑΟΚ από τη συμφωνία που είχε κάνει με τους Δανούς), ενώ το τελευταίο διάστημα, κυρίως από την Ελλάδα ακούγεται και γράφεται ότι η ΑΕΚ για να κρατήσει τον Πόνσε, θα βάλει στην εξίσωση των διαπραγματεύσεων με την Ρόμα τον Βασίλη Μπάρκα, έναν ποδοσφαιριστή δηλαδή που οι Ρωμαίοι έχουν τσεκάρει.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ