ΡΟΜΑ

Ρόμα: Αρπάχτηκαν Περότι και Μπόνιεκ για την εικόνα της ομάδας

Roma's Diego Perotti talks to journalists during a news conference at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Tuesday, Nov. 21, 2017. Roma will play a Champions League group C soccer match against Atletico Madrid on Wednesday. (AP Photo/Francisco Seco)
Roma's Diego Perotti talks to journalists during a news conference at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Tuesday, Nov. 21, 2017. Roma will play a Champions League group C soccer match against Atletico Madrid on Wednesday. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Ζμπίγκνιεβ Μπόνιεκ έκανε υποτιμητικό σχόλιο για την Ρόμα κληθείς να εκφέρει άποψη για την εικόνα της τη νέα σεζόν και ο Ντιέγκο Περότι μόνο απαθής δεν έμεινε μέσω Instagram. Διαβάστε αναλυτικά.

Η σημαία του Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν κυματίζει πλέον στον ιστό της στο "Ολίμπικο", ο Φραντσέσκο Τότι αποτελεί παρελθόν και από διοικητικό στέλεχος και οι Κώστας Μανωλάς και Έντιν Τζέκο ετοιμάζονται να συνεχίσουν την καριέρα τους σε Νάπολι και Ίντερ αντίστοιχα.

Όλα αυτά μόνο καλά σημάδια δεν είναι για τους "τζαλορόσι" του Πάουλο Φονσέκα ενόψει της νέας σεζόν και ο Ζμπίγκνιεβ Μπόνιεκ δεν... χαρίστηκε στην ομάδα της οποίας φόρεσε τη φανέλα από το 1985 μέχρι το 1988.

Κληθεις να καταθέσει την αποψή του για τους Ρωμαίους ο νυν πρόεδρος της πολωνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας είπε με νόημα: "Αν είναι στοίχημα η νέα Ρόμα ή έχει κάποιες προοπτικές;

Εγώ στην προηγούμενη κούρσα (σ.σ. είναι ιδιοκτήτης αλόγων ιπποδρόμου) στοιχημάτισα 20 ευρώ στο Νο 6 και στο Νο 3 και ήρθαν το 6 και το 3.

Στη σημερινή Ρόμα δεν θα στοιχημάτιζα ούτε μία λίρα". Η απάντηση δεν άργησε να έρθει όμως, με τον Αργεντινό φορ της Ρόμα, Ντιέγκο Περότι, να ανεβάζει φωτογραφία του Μπόνιεκ και κείμενο με τις δηλώσεις του και να κάνει το εξής σχόλιο μέσω Instastory: "Μιλάει πάρα πολύ..."

Ρόμα: Αρπάχτηκαν Περότι και Μπόνιεκ για την εικόνα της ομάδας

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ