ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τuttosport: Στο Μιλάνο για να υπογράψει ο Μανωλάς

UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο Μιλάνο πέφτουν το Σάββατο (29/6) σύμφωνα με το Tuttosport οι υπογραφές για τη μετακίνηση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα στη Νάπολι. Το ταξίδι του Έλληνα αμυντικού μέσω Γαλλίας, συνοδευόμενος από τον Μίνο Ραϊόλα.

Στην τελική της ευθεία βαίνει η υπόθεση της μετακίνησης του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα στη Νάπολι. Μάλιστα, σύμφωνα με το Tuttosport, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και τον 28χρονο Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό σφραγίζεται το Σάββατο (29/6) στο Μιλάνο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας ο Ναξιώτης στόπερ θα πετάξει με προορισμό τη Νίκαια, στη Νότια Γαλλία. Από εκεί θα μεταβεί με ταξί στο Μονακό, όπου βρίσκεται η βάση του πανίσχυρου ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα.

Οι δυο τους οδικώς θα μεταβούν στο Μιλάνο, όπου θα τους περιμένουν ο αθλητικός διευθυντής των παρτενοπέι, Κριστιάνο Τζούντολι και το δεξί χέρι του προέδρου, Αντρέα Κιαβέλι. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας του ιταλικού Νότου, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, δεν θα είναι παρών.

Θα διευθύνει την "επιχείρηση Μανωλά" από το Κάπρι, όπου συνεχίζει τις διακοπές του. Σύμφωνα με το Tuttosport οι τζαλορόσι θα βάλουν στα ταμεία τους 18.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Έλληνα, ενώ θα πάρουν και τον 21χρονο μέσο της Νάπολι, Αμαντού Ντιαβαρά.

Το συμβόλαιο του Κώστα Μανωλά θα είναι πενταετές, οι δε ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στα 4.500.000 ευρώ! Εξάλλου την Παρασκευή (28/6) σύμφωνα με δημοσίευμα της Calcio Napoli 24 ο 28χρονος διεθνής στόπερ εκμυστηρεύτηκε σε στενούς του φίλους στη Νάξο ότι πλησιάζει στην ομάδα του ιταλικού Νότου.

Ο πρόεδρος του Πανναξιακού, Μιχάλης Αγγελής, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της ιταλικής πόλης την Πέμπτη (27/6) κι εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τη Νάπολι ως επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ