ΡΟΜΑ

Πετράκι: "Ο Μανωλάς ήθελε να φύγει από την Ρόμα"

Πετράκι: "Ο Μανωλάς ήθελε να φύγει από την Ρόμα"

Ο Τζανλούκα Πετράκι παρουσιάστηκε επίσημα ως ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ρόμα και στο πλαίσιο της συνέντευξης αποκάλυψε τους λόγους που έφεραν το διαζύγιο με τον Κώστα Μανωλά.

Η ανακοίνωση της πρόσληψής του έγινε στις 25 Ιουνίου, με τον Τζανλούκα Πετράκι να επιλέγει ωστόσο να περάσει λίγος καιρός μέχρι να δώσει την πρώτη του συνέντευξη ως αθλητικός διευθυντής της Ρόμα.

Αυτό έγινε την Πέμπτη (4/7), με τον άνθρωπο που έχει επωμιστεί να χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα των "τζαλορόσι" να κάνει μάλιστα ειδική αναφορά στον Κώστα Μανωλά που μετά από πέντε χρόνια παραμονής στο "Ολίμπικο" θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νάπολι.

"Η αποχώρηση του Μανωλά οφείλεται στο γεγονός πως εκείνος ήθελε να φύγει. Μίλησα με τον μάνατζέρ του και μου είπε ότι φεύγει. Εγώ του είπα: "Εάν θέλει να φύγει, ας πληρώσουν τη ρήτρα και ας φύγει. Διαφορετικά θα μείνει εδώ".

Η Νάπολι έκανε μία σημαντική πρόταση, συμπεριέλαβε και ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Ντιαβαρά, που αντιπροσωπεύει το στιλ παίκτη που θέλαμε. Χθες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι διατεθειμένος να μην κάνει ούτε μία ημέρα διακοπές για να έρθει εδώ και να προπονείται.

Εγώ θέλω τέτοια διάθεση και τέτοιο ενθουσιασμό και τη ζητώ από όλους τους παίκτες που βρίσκονται εδώ", τόνισε ο Πετράκι, που αναφέρθηκε και σε άλλους παίκτες.

Για το φλερτ με τον Ιγκουαΐν υποστήριξε πως η Ρόμα είναι το τέλειο μέρος για να συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντινός φορ της Γιουβέντους, ενώ παράλληλα παραδέχτηκε πως ο Μπαρέλα επέλεξε την Ίντερ και ξεκαθάρισε πως ο Τζέκο θα φύγει μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα της αιώνιας πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόμα: Θέλει Μπάρτρα για αντί-Μανωλά
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ