ΡΟΜΑ

Ο Μανωλάς αποχαιρέτησε τον Ντι Φραντσέσκο πριν την άφιξη του Ρανιέρι

Roma defender Kostas Manolas kicks a ball during warmup before the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Roma defender Kostas Manolas kicks a ball during warmup before the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο αποκλεισμός στο Champions League αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο στον πάγκο της Ρόμα και αρκετοί παίκτες έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με σεβασμό. Μεταξύ αυτών και ο Κώστας Μανωλάς.

Πέρυσι η Ρόμα έκανε μία πραγματική υπέρβαση, αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα του Μέσι στους "8" και φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικα του Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Champions League για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1984-85, φέτος το ευρωπαϊκό έργο γράφτηκε διαφορετικά και είχε πολύ μικρότερη διάρκεια.

Υπεύθυνη για αυτό είναι η Πόρτο που άφησε εκτός προημιτελικών τους Ρωμαίους, με την ήττα με 2-1 που γνώρισε η ομάδα της "αιώνιας πόλης" να φέρνει ισχυρότατους κλυδωνισμούς.

Ο πρώτος που "πλήρωσε το μάρμαρο" ήταν ο Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο (ήταν με την πλάτη στον τοίχο εδώ και καιρό) που είδε την πόρτα της εξόδου ενώ εκτός από τον προπονητή, όλα δείχνουν πως και ο αθλητικός διευθυντής Μόντσι θα αποτελέσει παρελθόν μέσα στα προσεχή 24ωρα.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στο "Ολίμπικο" έπειτα από οκτώ χρόνια ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί ήταν οι παίκτες της Ρόμα που θέλησαν μέσα από τα social media να ευχαριστήσουν τον Ντι Φραντσέσκο για τη συνεργασία τους.

Οι Μανωλάς, Τζανιόλο, Ουντέρ και Κλάιφερτ χρησιμοποίησαν το Instagram για να αποχαιρετήσουν τον πρώην πλέον προπονητή τους, με τον διεθνή στόπερ να δημοσιεύει κοινή φωτογραφία τους από παιχνίδι των "τζαλορόσι" και να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ευχαριστώ για όλα μίστερ!!".

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πόρτο - Ρόμα 3-1: Στο 117' με πέναλτι την πρόκριση οι Δράκοι
Πόρτο - Ρόμα 3-1: Κι άλλο πέναλτι-πρόκρισης με VAR
Πόρτο - Ρόμα 3-1: Τα highlights του αγώνα - θρίλερ στο Ντραγκάο
Τα κλάματα του Φλορέντσι και το... πάρτι των παικτών της Πόρτο
Πόρτο - Ρόμα: Πυρ και μανία με τη διαιτησία ο Μανωλάς
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ