ΡΟΜΑ

L' Equipe: "Σε διαπραγματεύσεις με Μουρίνιο η Ρόμα"

ManU coach Jose Mourinho gestures during their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
ManU coach Jose Mourinho gestures during their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των τζαλορόσι σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Equipe".

Μπορεί ο ίδιος να ονειρεύεται τον πάγκο της Παρί Σεν-Ζερμέν, αλλά παρά την κακή σεζόν η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας δεν θ' απομακρύνει τον Τόμας Τούχελ από την τεχνική της ηγεσία.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραμένει άνεργος από τις 18 Δεκεμβρίου, όταν κι απομακρύνθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και σύμφωνα με την "Equipe" βρίσκεται διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα.

Είναι βέβαιο, εξάλλου, ότι ο Κλάουντιο Ρανιέρι αποτέλεσε υπηρεσιακή λύση και δεν θα συνεχίσει ως προπονητής των τζαλορόσι μετά την τρέχουσα σεζόν.

Το δημοσίευμα της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας θεωρεί εξαιρετικά πιθανό ο 56χρονος Πορτογάλος να επιστρέψει στην Ιταλία, όπου καθοδήγησε την Ίντερ κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, ένα Σούπερκαπ κι ένα Champions League.

Η ομάδα της ιταλίκής πρωτεύουσας βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 58 βαθμούς και κυνηγά την είσοδό της στην πρώτη τετράδα για να συμμετάσχει στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Photo credits: AP Images

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ