ΡΟΜΑ

Εξομολόγηση Μανωλά από την Νάξο: "Είμαι πολύ κοντά στην Νάπολι"

CSKA midfielder Arnor Sigurdsson, right, dribbles past Roma defender Kostas Manolas during a Champions League, Group G soccer match between AS Roma and CSKA Moscow, at the Olympic stadium in Rome, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
CSKA midfielder Arnor Sigurdsson, right, dribbles past Roma defender Kostas Manolas during a Champions League, Group G soccer match between AS Roma and CSKA Moscow, at the Olympic stadium in Rome, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η μετακίνηση του Κώστα Μανωλά από την Ρόμα στην Νάπολι μπήκε στην τελική ευθεία, με τον διεθνή στόπερ να αποκαλύπτει σε δικούς του ανθρώπους πως οι "παρτενοπέι" ικανοποίησαν όλες τις απαιτήσεις του.

Την ημέρα που η Νάπολι παρουσίασε επίσημα τις εμφανίσεις της για τη νέα αγωνιστική σεζόν, φαίνεται πως ήρθε ακόμα πιο κοντά στον Κώστα Μανωλά!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιταλική ιστοσελίδα "Calcio Napoli 24", καθώς σύμφωνα με σημερινό της δημοσίευμα ο 28χρονος διεθνής στόπερ εκμυστηρεύτηκε σε στενούς του φίλους στη Νάξο που κάνει διακοπές ότι πλησιάζει στην ομάδα του ιταλικού Νότου.

"Είμαι πολύ κοντά στην Νάπολι, ο σύλλογος αποδέχτηκε όλους τους όρους που απαίτησα για το συμβόλαιο που θα υπογράψουμε", είπε ο Μανωλάς σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η οποία υπογραμμίζει στο σχετικό δημοσίευμα πως ο Ναξιώτης στόπερ ακολουθεί συγκεκριμένη δίαιτα και κάνει καθημερινά προπόνηση για να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μανωλάς θα υπογράψει συμβόλαιο (πιθανότατα 5ετές) που θα του αποφέρει 4.000.000 ευρώ ετησίως, με την Νάπολι να βρίσκει τη χρυσή τομή με την Ρόμα δίνοντας 18.000.000 ευρώ στους Ρωμαίους συν τον Ντιαβαρά ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Ο Ντιαβαρά κοστολογείται 16.000.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως οι δύο ομάδες θα έρθουν σε συμφωνία έναντι ενός ποσού της τάξης των 34.000.000 ευρώ, δύο λιγότερων από τη ρήτρα αποδέσμευσης του Μανωλά που είχε οριστεί στα 36.000.000 ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόμα: Πέντε εκατομμύρια χωρίζουν τον Μανωλά από την Νάπολι
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ