ΡΟΜΑ

"Αιώνιος" Ντε Ρόσι στη Ρόμα

Roma's Daniele De Rossi celebrates reaching the semifinals after the Champions League quarterfinal second leg soccer match between between Roma and FC Barcelona, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Daniele De Rossi celebrates reaching the semifinals after the Champions League quarterfinal second leg soccer match between between Roma and FC Barcelona, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, που πρόκειται να επεκτείνει την συνεργασία του με την ομάδα της "αιώνιας πόλης", στην οποία βρίσκεται από τα ποδοσφαιρικά του... γεννοφάσκια.

Για πάντα Ρωμαίος! Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, περί ου ο λόγος, αναμένεται να σφραγίσει την παραμονή του στη Ρόμα, υπογράφοντας την μονοετή επέκταση της συνεργασίας του, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας "Corriere di Roma".

Ο βετεράνος μέσος -που βαδίζει στο 35ο έτος της ηλικίας του- θα συμπληρώσει αισίως δύο δεκαετίες στο "Ολίμπικο", όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, με την ιταλική σημαία να διατηρείται στον ποδοσφαιρικό της ιστό μέχρι το 2020.

Οι ετήσιες απολαβές του "capitano" των "λύκων" υπολογίζονται σε 1.500.000 €, δίχως να περιλαμβάνονται τα μπόνους.

Όπως όλα συνωμοτούν, ο παίκτης-σύμβολο των πρωτευουσιάνων θα πάρει... σύνταξη στην ομάδα της καρδιάς του, σε δύο χρόνια από τώρα.

Σύμφωνα με την γλώσσα των αριθμών, ο εμβληματικός χαφ των "τζιαλορόσι" μετράει 594 εμφανίσεις, 61 τέρματα και 53 ασίστ, ενώ δεν έχει αλλάξει ποτέ του ομάδα.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ