ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Συνάντηση της Ρεάλ με τους ανθρώπους του Ποτσετίνο"

"Συνάντηση της Ρεάλ με τους ανθρώπους του Ποτσετίνο"
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Μέλη της διοίκησης της Ρεάλ συναντήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Λονδίνο με ανθρώπους του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα "Sun".

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον Τζούλεν Λοπετέγκι, ανέθεσε προσωρινά το πόστο του προπονητή στον Σαντιάγκο Σολάρι, αλλά παράλληλα αναζητείται μόνιμη λύση. Σύμφωνα με την εφημερίδα " Sun", μέλη της διοίκηση της Βασίλισσας είχαν συνάντηση την περασμένη εβδομάδα με ανθρώπους του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αργεντινός προπονητής της Τότεναμ είναι βασικός στόχος των Μερένχες για τη διάδοχη κατάσταση μετά το "διαζύγιο" με τον Βάσκο. Ο Ποτσετίνο ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας (29/10) μετά την ήττα (0-1) της ομάδας του από τη Σίτι:

"Το συναίσθημά μου είναι το χειρότερο που έχω τα τελευταία πέντε χρόνια, από τότε που είμαι εδώ. Είμαι απογοητευμένος που ακόμη περιμένουμε να φτιαχτεί το νέο στάδιο, ενώ αναμενόταν να είναι έτοιμο στην αρχή της σεζόν. Έγιναν πολλά πράγματα το καλοκαίρι που δεν με έκαναν χαρούμενο".

Και παλαιότερα ενδιαφέρθηκε για τον Ποτσετίνο η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο 46χρονος παρέμεινε πιστός στους Σπερς. Μένει να φανεί εάν τώρα αλλάξουν τα δεδομένα, από τη στιγμή που και ο ίδιος για πρώτη φορά εξέφρασε τόσο έντονα τη δυσαρέσκειά του με την κατάσταση στην ομάδα του.

AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ