ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ - Μπέτις: Ο Μπέιλ ξανάφυγε πριν τελειώσει το ματς της "Βασίλισσας"

Ρεάλ - Μπέτις: Ο Μπέιλ ξανάφυγε πριν τελειώσει το ματς της "Βασίλισσας"

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έφυγε για μια ακόμη φορά από το "Σαντιάγο Μπερναμπέου" πριν τελειώσει ο αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ το έχει κάνει σύστημα να αποχωρεί από το γήπεδο, προτού ολοκληρωθεί ένα παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα πως αισθάνεται ξένο σώμα και ότι είναι ήδη φευγάτος είτε για τον Γενάρη είτε για το καλοκαίρι.

Ο Ουαλός εξτρέμ αποχώρησε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τη Μπέτις ( 0-0) και ενώ το αποτέλεσμα ήταν ρευστό και η αγωνία ήταν μεγάλη. Προφανώς ο ίδιος δεν ενδιαφερόταν για το αν θα κατάφερνε η ομάδα του να πάρει το παιχνίδι, γι' αυτό και έφυγε από το "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο έκανε και στο 5-0 με τη Λεγανές, αλλά τουλάχιστον εκεί το ματς ήταν τελειωμένο και δεν υπήρχε θέμα για το αν η Ρεάλ θα κατάφερνε να φτάσει στο τρίποντο. Χθες (2/11), έδειξε και πάλι με τον τρόπο του πως οι σχέσεις του με το κλαμπ είναι ψυχρές.

Ανάλογη κίνηση έκανε και ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος επίσης πήγε στο πάρκινγκ του γηπέδου κι έφυγε από το Μπερναμπέου, ενώ ακόμα παιζόταν το ματς με τους Ανδαλουσιάνους, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Δείτε το σχετικό video:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ