ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Με Νάβας, Μαρσέλο και Ίσκο η πρώτη ενδεκάδα του Ζιντάν

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane gives the ball to Real Madrid's Marcelo, left, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane gives the ball to Real Madrid's Marcelo, left, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Ο νέος τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, επανέφερε στο αρχικό σχήμα των μερένγκες τους Μαρσέλο, Ίσκο και Κέιλορ Νάβας, οι οποίοι δεν υπολογιζόταν από τον μέχρι πρότινος προπονητή, Σαντιάγκο Σολάρι.

Η δεύτερη θητεία του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ ξεκινά ουσιαστικά το Σάββατο (16/3, 17:15) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Θέλτα - live η εξέλιξή της από το Sport24.gr - για την 28η αγωνιστική της ισπανικής Liga.

Ο 46χρονος Γάλλος τεχνικός δίνει το στίγμα του από το ντεμπούτο του. Επαναφέρει στο αρχικό σχήμα παίκτες που δεν υπολογιζόταν από τον πρώην προπονητή, Σαντιάγκο Σολάρι, με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Μαρσέλο, τον Κέιλορ Νάβας και τον Ίσκο. Βασικός είναι κι ο Γκάρεθ Μπέιλ, αν και ο Ουαλός δεν διατηρούσε καλές σχέσεις με τον "Ζιζού" στην προηγούμενη κοινή τους θητεία στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας. Αναλυτικά η ενδεκάδα της Ρεάλ:

Κέιλορ Νάβας, Οντριοθόλα, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ, Μπενζεμά, Ασένσιο.

Στον πάγκο οι: Κουρτουά, Νάτσο, Ρεγκιλόν, Φέντε Βαλβέρδε, Μπραχίμ, Θεμπάγιος, Μαριάνο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ