ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει να δώσει τον Γιόβιτς δανεικό

Ο Λούκα Γιόβιτς σε προπάθειά του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ με την Οσασούνα για τη La Liga
Ο Λούκα Γιόβιτς σε προπάθειά του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ με την Οσασούνα AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η απόδοση του Λούκα Γιόβιτς δεν είναι αυτή που περίμεναν στην Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να παραχωρήσει δανεικό τον Σέρβο επιθετικό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 τον Λούκα Γιόβιτς από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, η παρουσία του στους μερένγκες δεν είναι αυτοί που περίμεναν οι άνθρωποι των Μαδριλένων.

Μετά από μία σεζόν στο Μπερναμπέου μετράει μόλις δύο γκολ σε 27 εμφανίσεις, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να μην του δείχνει εμπιστοσύνη, αν και ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί του.

Σύμφωνα με την AS, η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Γιόβιτς, μία ομάδα προκειμένου να δοθεί δανεικός, να αποκτήσει ξανά την εμπιστοσύνη στα πόδια του και να επιστρέψει στη συνέχεια πιο δυνατός.

Ο Γιόβιτς φαίνεται επίσης να θέλει τον δανεισμό του, ώστε να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής και μάλιστα επιθυμεί την επιστροφή του στην Bundesliga για λογαριασμό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Όμως, το γερμανικό κλαμπ δεν ενδιαφέρεται, όπως υποστηρίζει η AS, άρα η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει την αναζήτηση.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ