ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Σφήνα στην Μπαρτσελόνα για Γιόβιτς

Eintracht Frankfurt's Luka Jovic reacts after scoring his side second goal during the Europa League, group H soccer match between Marseille and Eintracht Frankfurt played behind closed doors at the Velodrome stadium in Marseille, southern France, Thursday Sept. 20, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Eintracht Frankfurt's Luka Jovic reacts after scoring his side second goal during the Europa League, group H soccer match between Marseille and Eintracht Frankfurt played behind closed doors at the Velodrome stadium in Marseille, southern France, Thursday Sept. 20, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με καταλανικά ΜΜΕ, έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον Λούκα Γιόβιτς, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να μπαίνει και εκείνη στο κόλπο με... σύμμαχο τον ατζέντη του Σέρβου ποδοσφαιριστή.

Ο Λούκα Γιόβιτς αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που θα απασχολήσει το καλοκαίρι σχετικά με το ποιο θα είναι τελικά το επόμενο βήμα της καριέρας του. Τα 15 γκολ και η δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ της Bundesliga, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων κλαμπ.

Ο 21χρονος Σέρβος βρίσκεται στην κορυφή των πλάνων της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, όμως η υπόθεση δεν θα είναι καθόλου εύκολη για τους Καταλανούς, αφού στο κόλπο μπαίνει και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα "Marca", o Γενικός Διευθυντής της Ρεάλ, Χοσέ Άνχελ Σάντσεζ, συναντήθηκε με τον ατζέντη του Γιόβιτς, τον Φάλι Ραμαντάνι. Ο μάνατζερ του Σέρβου εξομολογήθηκε στους Μαδριλένους ότι έχει συμβουλεύσει τον πελάτη του και τον Μίραλεμ Πιάνιτς να προτιμήσουν μεταγραφή στους "Μερένγκες".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ραμαντάνι ήταν εκείνος που έστειλε τον Γιόβιτς στον Απόλλωνα Λεμεσού από τον Ερυθρό Αστέρα για 1.750.000 ευρώ. Από 'κει και πέρα η πορεία του ήταν ανοδική με την αξία του σήμερα να φθάνει τα 55.000.000 ευρώ.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, ο Γιόβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα, είτε απ' την Καταλονία, είτε απ' την Μαδρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ο Σέρχιο Ράμος ανακάλυψε σωσία του στο Big Bang Theory!
Πικέ: "Στις ερωτικές μου συνευρέσεις να βάλω και αυτές στο Μπερναμπέου;"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ