ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ίσκο "κάρφωσε" τον Σολάρι στο Twitter

Real midfielder Isco reacts during the Champions League, Group G soccer match between Real Madrid and CSKA Moscow, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Dec. 12, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real midfielder Isco reacts during the Champions League, Group G soccer match between Real Madrid and CSKA Moscow, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Dec. 12, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Ίσκο δεν ήταν ούτε στο ματς Κυπέλλου με την Λεγκανές στο αρχικό σχήμα της Ρεάλ και θέλησε να δείξει τη δυσφορία του για την επιλογή του Σαντιάγο Σολάρι μέσω ενός... like. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αν υπάρχει ένας παίκτης να μπορεί να έχει φτάσει στο σημείο να... σιχτιρίζει για την απόφαση του Φλορεντίνο Πέρεθ να απομακρύνει από τον πάγκο τον Τζουλέν Λοπετέγκι και να φέρει στη θέση του τον Σαντιάγο Σολάρι, αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Ίσκο.

Και αυτό γιατί ο Ισπανός διεθνής μεσοεπιθετικός δεν είναι στο γκρουπ των "εκλεκτών" του Αργεντινού, με τους αριθμούς να αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα: στα 16 ματς που έχει δώσει η πρωταθλήτρια Ευρώπης με τον Σολάρι στον πάγκο της, ο Ίσκο ήταν βασικός μόνο στα 2.

Αυτά μάλιστα δεν ήταν "πρώτης γραμμής" καθώς αγωνίστηκε βασικός στη ρεβάνς με την Μελίγια για τους "32" του Copa del Rey και στον τελευταίο αγώνα των ομίλων του Champions League με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (είχαν ήδη προκριθεί στα νοκ-άουτ οι "μερένγκες"), με τον Ίσκο να μετράει επί εποχής Σολάρι 392 λεπτά συμμετοχής έναντι 431 του Βινίσιους!

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Ίσκο είδε το ίδιο έργο να παίζεται μπροστά του για μία ακόμα φορά αφού έμεινε εκτός αρχικού σχήματος απέναντι στην Λεγκανές (πρώτο ματς για τους "16" του Κυπέλλου Ισπανίας), ωστόσο δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

"Έβαλε τον Θεμπάγιος και προτίμησε τον Καζεμίρο που είναι εκτός φόρμας παρά τον Ίσκο", έγραψε ένας οπαδός που θέλησε να κριτικάρει τον Σολάρι, με τον Ίσκο να επιδοκιμάζει την άποψη αυτή κάνοντας "like" στο παραπάνω σχόλιο.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ίσκο "κάρφωσε" τον Σολάρι στο Twitter

Λίγη ώρα αργότερα το σκέφτηκε ξανά και διέγραψε το "like", ωστόσο η... ζημιά έγινε, με τα ισπανικά ΜΜΕ να το έχουν κάνει ήδη θέμα για να ρίξουν και άλλο νερό στο μύλο της αντιπαράθεσής του με τον προπονητή του!

Photo Credits: AP Photo/Paul White

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ