ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Έξαλλοι με τη διαιτησία στη "Βασίλισσα" (VIDEO)

Ρεάλ Μαδρίτης: Έξαλλοι με τη διαιτησία στη "Βασίλισσα" (VIDEO)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε 0-2 από τη Ρεάλ Σοθιεδάδ και ο ρέφερι Χοσέ Μουνουέρα βρέθηκε στο "στόχαστρο". Για διαιτησία - σκάνδαλο έκανε λόγο ο Σέρχιο Ράμος. (VIDEOS)

Παρουσία μόλις 53.412 θεατών (το 66% της χωρητικότητας του Σαντιάγκο Μπερναμπέου), η Ρεάλ υπέστη εντός έδρας ήττα (0-2) από τη Ρεάλ Σοθιεδάδ το βράδυ της Κυριακής (6/1), για την 18η αγωνιστική της Primera Division.

Οι "Μερένγκες" είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του Χοσέ Μουνουέρα, τον οποίο θεωρούν βασικό υπαίτιο για το ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στους Βάσκους. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση που έκανε ο Σέρχιο Ράμος μετά το παιχνίδι: " Ο διαιτητής έπαιξε κομβικό ρόλο. Πάντα υπερασπιζόμουν το VAR, αλλά πρέπει να βελτιωθεί. Αυτό που είδαμε ήταν σκάνδαλο. Θα μπορούσε να καταλογίσει το πέναλτι στον Βινίσιους και ακολούθως να συμβουλευτεί το VAR. Είδαμε το video στα αποδυτήρια και το μόνο που ζητάμε είναι δικαιοσύνη.

Επίσης, η αποβολή του Λούκας Βάθκεθ ήταν αυστηρή. Δεν έχω δει ποτέ ξανά παίκτη να αποβάλλεται στη μεσαία γραμμή, ενώ έχει δίπλα του τρεις συμπαίκτες. Αυτό σου κάνει άνω κάτω τα σχέδια. θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, αλλά είναι δύσκολο γιατί η Μπαρτσελόνα δεν πετάει βαθμούς και το κενό μεγαλώνει".

Η Σοθιεδάδ νίκησε 2-0 χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Γουίλιαν Ζοζέ (πεν. 3') και Ρουμπέν Πάρδο (83'). Τελευταία φορά που επικράτησαν στο "Μπερναμπέου" οι Βάσκοι ήταν τον Μάιο του 2004. Η Βασίλισσα είναι πλέον στην 5η θέση, έχοντας υποστεί την έκτη τους εφετινή ήττα στο πρωτάθλημα (9-3-6).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ - Σοθιεδάδ 0-2: "Χαστούκι" στο ξεκίνημα του 2019
Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπραχίμ Ντίαθ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπέιλ έφυγε από το "Μπερναμπέου" στο 78' του ματς με τη Σοθιεδάδ

AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ