ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: 300 εκατ. ευρώ για Εμπαπέ θέλει να δώσει ο Πέρεθ

PSG's Kylian Mbappe jubilates after scoring during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Kylian Mbappe jubilates after scoring during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Νέο δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να προσφέρει 300 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ. Πού ποντάρει ο Φλορεντίνο Πέρεθ για να πετύχει τη σπουδαία μεταγραφή.

Η AS είχε γράψει πρόσφατα ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ παραμένει η μεγαλύτερη επιθυμία του Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης σε μία προσπάθεια ν' αναβιώσει τους "Γκαλάκτικος" θα προσπαθήσει να πάρει τον 20χρονο Γάλλο τη σεζόν 2020-2021.

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ της AS, η Mundo Deportivo κάνει λόγο για ειλημμένη απόφαση των Μαδριλένων να κινηθούν το επόμενο καλοκαίρι για τον Εμπαπέ, προσφέροντας στην Παρί Σεν Ζερμέν 300 εκατ. ευρώ, έστω κι αν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή στα 200 εκατ. ευρώ.

Στο ρεπορτάζ της MD σημειώνεται ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ομόλογό του στο Παρίσι και ποντάρει ιδιαίτερα σε αυτό. Ωστόσο, το σημείο κλειδί για τους Μαδριλένους είναι άλλο και αφορά την άκαρπη -μέχρι στιγμής- πίεση της PSG να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Εμπαπέ (το υπάρχον συμβόλαιο εκπνέει το 2022).

Το προαναφερθέν Μέσο τονίζει ότι οι Παριζιάνοι έχουν προσεγγίσει την πλευρά του 20χρονου, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ανάλογες με αυτές του Νεϊμάρ, δηλαδή 37 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ο ποδοσφαιριστής για την ώρα αρνείται να πει το "ναι" στην μεγαλειώδη προσφορά της Παρί, οπότε η Ρεάλ συνεχίζει να ελπίζει.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ