ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Η AS έκανε πρωτοσέλιδη την εμμονή του Πέρεθ με τον Εμπαπέ

PSG's Kylian Mbappe jubilates after scoring during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Kylian Mbappe jubilates after scoring during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Στην Ισπανία θεωρούν απίθανο ο Φλορεντίνο Πέρεθ να παρατήσει την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ, όσο μεγάλο κι αν είναι το κόστος της ενδεχόμενης μεταγραφής του. Ο πρόεδρος της Ρεάλ θέλει να επαναφέρει τους "Γκαλάκτικος".

Στις καλές εποχές των "Γκαλάκτικος", όταν η Ρεάλ δεν κατακτούσε τίτλους αλλά έκανε σπουδαίες μεταγραφές, ο Φλορεντίνο Πέρεθ συνήθιζε να φέρνει στην Μαδρίτη -κάθε καλοκαίρι- ένα μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου.

Ζιντάν, Φίγκο, Ρονάλντο ήταν μερικά από τα ονόματα που πήγαν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Σύμφωνα, λοιπόν, με την AS ο Πέρεθ επιθυμεί ν' αναβιώσει την τέχνη του να αγοράζει ποδοσφαιριστές με μεγάλο κόστος. Μάλιστα, το προαναφερθέν Μέσο επισημαίνει πως ο Εμπαπέ είναι ο διακαής του πόθος, η εμμονή του.

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη δαπανήσει 300 εκατ. ευρώ σε αποκτήσεις. Μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι υπέγραψαν στην ομάδα του Ζιντάν: Αζάρ, Ροντρίγκο, Μεντί, Μιλιτάο, Γιόβιτς. Στη μεταγραφική περίοδο της σεζόν 2020/2021 ο μεγάλος στόχος της "βασίλισσας" είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Καθόλου τυχαία η Ρεάλ δεν θα επιχειρήσει να πάρει τη νέα σεζόν τον 20χρονο Γάλλο, καθώς μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι του 2022 μένει ελεύθερος, οπότε αν η Παρί Σεν Ζερμέν δεν σπεύσει να τον ανανεώσει τότε σαφώς οι απαιτήσεις της θα είναι κατώτερες σε σύγκριση με αυτές που θα είχε εάν ο ποδοσφαιριστής ήταν δεμένος με μεγαλύτερης διάρκειας συμφωνία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ρεάλ: Η AS έκανε πρωτοσέλιδη την εμμονή του Πέρεθ με τον Εμπαπέ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ