ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Η Adidas φέρνει πιο κοντά τον Στέρλινγκ

Manchester City's Raheem Sterling celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group C soccer match between Atalanta and Manchester City at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Manchester City's Raheem Sterling celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group C soccer match between Atalanta and Manchester City at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Αdidas, το οποίο πέρα από μεγαλύτερες απολαβές μπορεί να τον φέρει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα υπογράψει χορηγία με την Αdidas, η οποία θα του αποφέρει υψηλές αποδοχές, αλλά και να τον φέρει πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times. Ο λόγος είναι ότι η Αdidas είναι η εταιρεία αθλητικών ειδών η οποία ντύνει τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε αντίθεση με την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία συνεργάζεται με την Puma.

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, τα κοινά συμβόλαια μπορούν να φέρουν πιο κοντά τον Άγγλο winger στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ο Στέρλινγκ έχει συμβόλαιο με την Σίτι μέχρι το 2023. Εάν είχε τιμωρηθεί η Σίτι από το CAS η υπόθεση θα ήταν πιο απλή για τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο 25χρονος υπολογίζεται κανονικά από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς ο Ισπανός τεχνικός τον χρησιμοποιεί τακτικά στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 48 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 27 γκολ και 9 ασίστ.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ